Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ψηλώνουν” με Μαυροειδή

“Ψηλώνουν” με Μαυροειδή

ΑΕΚ

mavroeidis

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Δημήτρη Μαυροειδή αλλά και να παίξουν μαζί του, θα έχουν οι συμμετέχοντες στα τουρνουά 3Χ3 του καλοκαιριού.

Ο 32χρονος σέντερ μάλιστα, θα μάθει στους φίλους του μπάσκετ, τα… μυστικά των ψηλών κάτω από το καλάθι και όχι μόνο.

“Είμαι πολύ χαρούμενος κι εγώ που θα βρεθώ στα τουρνουά 3Χ3. Η αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ είναι πολύ μεγάλη και μέσα απο αυτά τα τουρνουά, έρχονται περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ. Κάποιοι από εμάς, δεν είχαμε την ευκαιρία όταν ήμασταν πιτσιρικάδες να παίξουμε σε κάποιο τουρνουά. Τώρα όμως, όχι απλά παίζουν τα παιδιά αλλά γνωρίζουν και επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές. Περιμένουμε τους φίλους του μπάσκετ να έρθουν, να παίξουν όλοι και είμαστε σίγουροι πως για μια ακόμη χρόνια, θα περάσουν όμορφα”, δήλωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Να υπενθυμίσουμε, ότι εφέτος, τουρνουά 3Χ3 θα γίνουν στις Αχαρνές (10 & 11 Ιουνίου), την Ελευσίνα (17 & 18 Ιουνίου), το Γαλάτσι (24 & 25 Ιουνίου) και τα Χανιά (1 & 2 Ιουλίου).

Τα τουρνουά, διοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι και οι τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…