Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ ΠΣΑΚ: “Διαφωνούμε κάθετα με τον Μπερτομέου”

ΠΣΑΚ: “Διαφωνούμε κάθετα με τον Μπερτομέου”

bertomeu new

bertomeu new

Τα πάνω-κάτω φαίνεται πως έχει φέρει η πρόσφατη δήλωση του εκτελεστικού διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες των ομάδων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν θα συμμετάσχουν στα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά την “επίθεση” του Αλφόνσο Ρέγες (σ.σ πρόεδρος συνδέσμου παικτών στην Ισπανία) στον Μπερτομέου, ήρθε και ο ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών) να εκφράσει με ανακοίνωση τη διαφωνία του προς τον 58χρονο.

Αναλυτικά:
“Οι εθνικές ομάδες είναι πάνω απ’ ολα…

Τα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζουν – και αυτά – την έντονη δυσαρέσκεια τους, στις πρόσφατες δηλώσεις του Ζόρντι Μπερτομέου, αναφορικά με τα προκριματικά του παγκόσμιου κυπέλλου και τις υποχρεώσεις των παικτών που αγωνίζονται στην Euroleague.

Κατανοούμε την επιθυμία του διότι θέλει να προστατέψει το “προϊον” του, όμως, ολα δεν είναι λεφτά…

Οι εθνικές ομάδες είναι πάνω απ’ ολα και διαφωνούμε κάθετα με τον κύριο Μπερτομέου.

Είμαστε “συμπαίκτες” των Ισπανών Καλαθοσφαιριστών, οι οποίοι δεν δίστασαν να τα βάλουν με τον συμπατριώτη τους. Τις αποφάσεις αυτές, τις παίρνουν οι πρωταγωνιστές του μπάσκετ, δηλαδή οι παίκτες, καθώς και η ομοσπονδία κάθε χώρας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…