Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Προβοκάτσια μέσω ίντερνετ

Προβοκάτσια μέσω ίντερνετ

singleton

singleton

psarakisΣε άγνωστα και κυρίως θολά νερά “έπαιξε μπάλα” την Παρασκευή 5 Μαΐου ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού Κρις Σίνγκλετον, στο twitter αλλά δεν έπεσε στις παγίδες που του είχαν ρίξει. Ποιες παγίδες; Αυτές που δημιούργησαν με ξεκάθαρα προβοκατόρικες (απ’ όπου και αν προέρχονταν) ερωτήσεις διαφορετικοί χρήστες, οι οποίοι όπως φαίνεται από την έρευνα που πραγματοποιήσαμε έφτιαξαν λογαριασμούς και έθεσαν ερωτήματα στον Αμερικανό ψηλό την ώρα που αυτός ξεκινούσε να απαντάει σε άλλους χρήστες.

Για να κάνουμε πρώτα μία… σύνδεση με τα προηγούμενα, να αναφέρουμε σε όσους δεν γνωρίζουν ότι την περασμένη Πέμπτη ο Μάικ Τζέιμς “έφτιαξε” από το πουθενά έναν διαδικτυακό διάλογο με χρήστες του twitter (αν και όλα ξεκίνησαν από φραστική επίθεση που δέχθηκε από 1-2 εξ αυτών) και ο Κρις Σίνγκλετον ο οποίος συμμετείχε κάποια στιγμή στην κουβέντα των ερωτοαπαντήσεων “ζήλεψε” και έκανε το ίδιο μία μέρα αργότερα.

Όμως εκεί έκαναν την εμφάνισή τους πέντε χρήστες οι οποίοι όπως μπορείτε να δείτε από τα screenshots που παραθέτουμε έκαναν τις πιο προβοκατόρικες ερωτήσεις, δημιούργησαν και οι πέντε τους λογαριασμούς τους την ώρα που ο Σίνγκλετον απαντούσε, δεν έχουν ούτε έναν follower (ακόμη και σε έναν που αναφέρεται ένας follower, είναι λάθος) και δεν έχουν γράψει ούτε ένα tweet.

Με λίγα λόγια δημιουργήθηκαν επί τούτου για να κάνουν δηλαδή ερωτήσεις στον Σίνγκλετον. Ερωτήσεις που αφορούσαν τη σχέση του με τη διοίκηση, με τον πρόεδρο, με τον Πασκουάλ, με συμπαίκτες του και για το που… συχνάζει τα βράδια.

Ο Σίνγκλετον πάντως δεν… τσίμπησε, απάντησε σε όλους με τον τρόπο του ενώ όταν ένας άλλος χρήστης του επισήμανε αυτό που αναφέρουμε, ότι δηλαδή του γίνονται ερωτήσεις από χρήστες αγνώστου… προέλευσης ευχαρίστησε για την υπόδειξη.

singleton-twitter

singleton-twitter1

singleton-twitter2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…