Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Προβάδισμα η ΤΣΣΚΑ λόγω Ιτούδη και ποιότητας”

“Προβάδισμα η ΤΣΣΚΑ λόγω Ιτούδη και ποιότητας”

Dejan Radonjic Crvena zvezda

Dejan Radonjic Crvena zvezda

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον αυριανό (19/5, 18:30) πρώτο ημιτελικό της Ευρωλίγκας, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να καλείται να αναλύσει το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, μιλώντας στο Mondo.rs, έδωσε το προβάδισμα πρόκρισης στους Ρώσους λόγω της μεγάλης ποιότητας τους, αλλά και της παρουσίας του Δημήτρη Ιτούδη.

“Αν και οι δύο είναι πλήρεις, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, νομίζω πως σε αυτό το παιχνίδι η ΤΣΣΚΑ θα έχει ένα μικρό πλεονέκτημα. Έχουν τρομερή ποιότητα στο ρόστερ τους, καθώς και την αύρα των πρωταθλητών Ευρώπης, ενώ διαθέτουν και παίκτες που μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα στα κρίσιμα σημεία, κάτι που ισχύει ασφαλώς και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ξέρει πώς να κερδίζει τέτοια ματς.

Ο Ολυμπιακός είναι μία σκληρή ομάδα και το στυλ παιχνιδιού του είναι διαφορετικό από αυτό της ΤΣΣΚΑ, αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έδινα μερικούς πόντους παραπάνω στην ΤΣΣΚΑ, λόγω της ποιότητάς της και της παρουσίας του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της”, δήλωσε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…