Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα  Κωνσταντινούπολη 2017 Πιστός στον Ολυμπιακό ο Αταμάν, στηρίζει “Ζοτς” ο Σάρας!

Πιστός στον Ολυμπιακό ο Αταμάν, στηρίζει “Ζοτς” ο Σάρας!

jasikevicius ataman

jasikevicius ataman

Αποστολή, Κωνσταντινούπολη
lena karaliΤο Final-Four της Κωνσταντινούπολης αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά σε μερικές ώρες, με τους 4 “μονομάχους” να ρίχνονται στην αρένα του “Σινάν Ερντέμ” προκειμένου να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης! Οι προβλέψεις δίνουν και παίρνουν, με τα πράγματα να δείχνουν ιδιαίτερα αμφίρροπα, καθώς όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες φαντάζουν ισχυρότατες και ικανές να τα καταφέρουν , βάσει του αγωνιστικού τους πλάνου. Οι προπονητές της Ευρωλίγκα δεν παρέλειψαν να μπουν και αυτοί στον “χορό” των προβλέψεων, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης, με τον Εργκίν Αταμάν να είναι ο μόνος που πιστεύει στις ικανότητες του Ολυμπιακού!

Συγκεκριμένα, ο κόουτς της Γαλατάσαραϊ είναι ο μόνος ανάμεσα στους 8 συναδέλφους του, ο οποίος θεωρεί ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα αποκλείσουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα φθάσουν στον τελικό, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ο Ολυμπιακός είναι πιο σκληροτράχηλος και πιο αμυντικογενής. Η παρουσία του Σπανούλη στην επίθεση θα είναι καθοριστική. Ο Ολυμπιακός είναι λίγο πιο κοντά στη νίκη“. Ακόμη, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα συναντηθεί με τη Φενέρ στον τελικό, με το ματς να κρίνεται στην τελευταία κατοχή ενώ ανέφερε ότι οι Σπανούλης και Μπογκντάνοβιτς θα “κονταροχτυπηθούν” για το βραβείο του MVP!

Από την άλλη, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τάσσεται υπέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, θεωρώντας ότι η Φενέρ θα πάρει εκδίκηση μπροστά στο κοινό της για τον περσινό, χαμένο τελικό εναντίον της ΤΣΣΚΑ, με MVP τον Έκπε Γιούντο. Ακόμη, ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ δεν ήταν και πολύ… συγκεκριμένος, δίχως να είναι σε θέση να κάνει ακριβείς προβλέψεις!

Όσον αφορά τους υπόλοιπους προπονητές, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς επέλεξε να μην κάνει προβλέψεις, σχετικά με τον νικητή της διοργάνωσης, αναφέροντας ότι ο MVP θα είναι ένας εκ των Γιουλ, Μπογκντάνοβιτς, Σπανούλη, ΝτεΚολό και Τεόντοσιτς. Ο Γιάσμιν Ρέπεσα θεωρεί ότι η φετινή χρονιά ανήκει στη Φενέρ ενώ ο Εβγκένι Πασούτιν τάχθηκε υπέρ της ομάδας της πατρίδας του (ΤΣΣΚΑ). Ο Ντέγιαν Ράντονιτς “ψηφίζει” Φενέρ ενώ ο Ντέιβιντ Μπλατ φρόντισε να κάνει και λίγο πλάκα λέγοντας: “Αν ήξερα ποιος θα κερδίσει, ο κόσμος θα ερχόταν συνέχεια σε μένα για να μάθει τη σωστή απάντηση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε  Κωνσταντινούπολη 2017

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …