Κεντρική Διεθνή “Ποιος είναι ο Μπερτομέου να αποφασίζει για τους παίκτες”

“Ποιος είναι ο Μπερτομέου να αποφασίζει για τους παίκτες”

alfonso reyes

alfonso reyes

Βολές κατά του Τζόρντι Μπερτομέου εξαπέλυσε ο σύνδεσμος παικτών της Ισπανίας, ο οποίος απάντησε στις δηλώσεις του Εκτελεστικού Διευθυντή της Ευρωλίγκας. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπερτομέου τόνισε ότι οι παίκτες των ομάδων της Ευρωλίγκας δεν θα συμμετάσχουν στα προκριματικά της FIBA.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου παικτών της Ισπανίας, Αλφόνσο Ρέγες, δήλωσε πως ο Μπερτομέου μιλάει λες και αποφασίζει, αν θα πάνε οι παίκτες στην εθνική ομάδα ή όχι. Έτσι, δημιουργήθηκε μεγάλο μπέρδεμα με την εθνική ομάδα και το νέο καλεντάρι της FIBA.

“Παλαιότερα συμμορφώθηκαν άπαντες στο καλεντάρι της FIBA γιατί δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, πλέον όμως με τον αριθμό των αγώνων που δίνουν οι ομάδες υπάρχει σημαντικό πρόβλημα. Ο Τζόρντι Μπερτομέου μιλάει σαν να είναι αυτός που αποφασίζει αν θα πάνε οι παίκτες στην εθνική ομάδα ή όχι. Ποιος είναι για να λέει κάτι τέτοιο;”, ανέφερε ο πρόεδρος του συνδέσμου των παικτών της Ισπανίας.

Από την πλευρά του, ο Ραφαέλ Γιοφρέσα πρόσθεσε:”Ναι τιμή για τους παίκτες να καλούνται στην εθνική ομάδα. Είναι παράλληλα κι υποχρέωση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αλλά και δικαίωμά τους. Πιστεύω πως δεν είναι καλό δείγμα να βλέπουμε τους παίκτες να χρησιμοποιούνται ως πιόνια σε μία τέτοια διαμάχη, να είναι αυτοί στο επίκεντρο της προσοχής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…