Κεντρική Γ' Εθνική “Πετύχαμε έναν πραγματικό άθλο”

“Πετύχαμε έναν πραγματικό άθλο”

kalogeropoulos penteli

kalogeropoulos penteli

Η Πεντέλη δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική στον αγώνα μπαράζ με τον ΚΑΟΚ και ηττήθηκε με 91-60. Μετά το τέλος του αγώνα, η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι η ομάδα έκανε έναν πραγματικό άθλο, δεδομένων και των πολλών τραυματισμών που αντιμετώπισε καθ’ όλη τη χρονιά.

Αναλυτικά:
“Αυτό που πέτυχε η ομάδα μας αυτή τη χρονια με τα γνωστά , χωρις προηγούμενο, προβλήματα τραυματισμών και την απουσία τεσσάρων βασικοτατων παικτών της σχεδόν για ολο το δεύτερο γύρο, ήταν ένας πραγματικός άθλος.

Έτσι η Διοίκηση του Συλλόγου μας οφείλει να συγχαρεί τους πρωταγωνιστές της προσπάθειας ,τους παίκτες, για την αυταπάρνηση και τη συνέπεια τους ,το προπονητικό team για την εξαιρετική δουλειά του στο τομέα τακτικής και ψυχολογικής προετοιμασίας της ομαδας σε πραγματικά αντίξοες συνθήκες και τους φίλους της ομάδας για την πολύτιμη στήριξη τους.

Ο σημερινός αγώνας καταταξης και το αποτέλεσμα του, δεν μπορεί μειώσει στο ελάχιστο την μεγαλη προσπάθεια όλων.
Ωστόσο θέλουμε να συγχαρούμε την αντίπαλη ομάδα του ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ αφού τα δικά μας προβλήματα δεν μειώνουν την επιτυχία της και την πολύ καλή της εμφάνιση.

Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τους Διαιτητές κ.κ Κοτσιμπο και Καρπανο για την εξαιρετική διαιτησία τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…