Κεντρική Elite League “Πετύχαμε ένα μικρό θαύμα και είμαστε ευτυχισμένοι γι’ αυτό”

“Πετύχαμε ένα μικρό θαύμα και είμαστε ευτυχισμένοι γι’ αυτό”

O Xολαργός επικράτησε στα “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου με 7360, για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Α2 Ανδρών, με τον Στέργιο Κουφό να δηλώνει πως η ομάδα του πέτυχε ένα μικρό θαύμα, καθώς όταν ανέλαβε ο Έλληνας προπονητής, ο Χολαργός είχε 4 νίκες, ενώ τελείωσε το πρωτάθλημα στην 6η θέση, με 17 νίκες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στέργιος Κουφός:
“Τόσο η ομάδα μου όσο και το Ηράκλειο δεν είχαν το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον σ’ αυτό το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και το χάρηκαν. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, το Ηράκλειο να πετύχει τον στόχο του στα πλέι άουτ και να κερδίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Λόγω και του συγκεκριμένου γηπέδου (σ.σ. “Δύο Αοράκια“), θα είναι καλό για το μπάσκετ, το Ηράκλειο να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Εχω εισπράξει πολλή αγάπη στην Κρήτη κι αυτό δεν σβήνεται. Όταν ανέλαβα αυτή την δύσκολη αποστολή, στον πάγκο του Χολαργού, η ομάδα βρισκόταν πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, με μόλις 4 νίκες. Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με 17 και η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι για την 6η θέση που κατακτήσαμε, με μεγάλη προσπάθεια και πολλή δουλειά. Νομίζω, ότι ούτε στα πιο τρελά όνειρα των Χολαργιωτών δεν υπήρχε αυτή η κατάληξη. Πετύχαμε ένα μικρό θαύμα και είμαστε ευτυχισμένοι γι’ αυτό.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…