Κεντρική Basket League Ρέθυμνο ” Περήφανος που συνεργάστηκα με αυτούς τους παίκτες”

” Περήφανος που συνεργάστηκα με αυτούς τους παίκτες”

nikos vetoulas

nikos-vetoulas

Το Ρέθυμνο έμεινε εκτός από τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League από την ΑΕΚ, με τον Νίκο Βετούλα να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του, με τους οποίους αισθάνεται υπερηφάνεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

“Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Στο α’ ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού. Στο β’ ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε πολύ πιο δυνατά και σκληρά και μας δημιούργησε πρόβλημα. Εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι, περισσότερο πνευματικά και όχι σωματικά, να αντεπεξέλθουμε. Υπήρχαν πολλές φορές που έπαιξαν στα όρια του φάουλ αλλά δεν παύει να μας αποδιοργάνωσαν. Κάναμε κακές επιλογές παρά τα 10 λάθη που είχαμε. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί όλη την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά όλη τη χρονιά.

Αξίζουν συγχαρητήρια και θεωρώ πως όταν κερδίζαμε αλλά και όταν χάναμε το κάναμε σαν ομάδα. Όπως και σήμερα όπου χάσαμε και πήγα στα αποδυτήρια και είδα τα παιδιά λυπημένα και αυτό με ικανοποίησε. Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα με αυτά τα παιδιά και σαν χαρακτήρες αλλά και σαν ποιότητα παικτών. Συγχαρητήρια σε όλους, στη Διοίκηση, στους φιλάθλους που μας βοήθησαν εντός έδρας”.

Ο Ρόλαντ Σάφτεναρ δήλωσε: “Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και ελέγχαμε το κομμάτι των ριμπάουντ ενώ σουτάραμε με καλό ποσοστό. Γενικότερα δεν κάναμε λάθη. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά ως ομάδα και καταφέραμε να σκοράρουμε 50 πόντους. Στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΚ στηρίχθηκε στο αμυντικό κομμάτι, έπαιξε σκληρά και εμείς δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό. Παρόλο που χάσαμε σήμερα τελειώνει η πορεία για μας πρέπει να είμαστε περήφανοι για τον τρόπο που παίξαμε στον β’ γύρο αλλά και στα πλέι οφ. Οι παίκτες, οι προπονητές και η ομάδα πρέπει να νιώθουν περήφανοι για αυτό το λόγο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…