Κεντρική NBA Πάτησε πάνω στο πόδι του Όλντριτζ ο Ντουράντ! (vid)
NBA

Πάτησε πάνω στο πόδι του Όλντριτζ ο Ντουράντ! (vid)

kevin durant lamarcus aldridge

kevin durant lamarcus aldridge

Η σειρά ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Σαν Αντόνιο Σπερς έχει στιγματιστεί από τον περιβόητο τραυματισμό του Κουάι Λέοναρντ, ο οποίος γύρισε τον αστράγαλό του στο πρώτο ματς, πατώντας πάνω στο πόδι του Ζάζα Πατσούλια. Η πλειοψηφία του κοινού “επιτέθηκε” στον Γεωργιανό σέντερ, κατηγορώντας τον ότι έβαλε επιτηδευμένα το πόδι του στο σημείο εκείνο, προκειμένου να τραυματίσει επίτηδες τον “The Klaw“. Μια παρόμοια φάση εκτυλίχθηκε και στο χθεσινό, 2ο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Κέβιν Ντουράντ να προσγειώνεται πάνω στο πόδι του ΛαΜάρκους Όλντριτζ, δίχως ευτυχώς να τραυματιστεί.

https://www.youtube.com/watch?v=iLsLubuS-fg

Όπως φαίνεται και στο παραπάνω βίντεο, ο Όλντριτζ έκανε ένα μικρό βηματάκι προς το μέρος του Ντουράντ με το αριστερό του πόδι, κινώντας υποψίες ότι ίσως ήθελε να πάρει εκδίκηση για τον τραυματισμό του συμπαίκτη του! Παρ’όλα αυτά, ο ίδιος ο Ντουράντ θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στη συνέντευξη τύπου, τονίζοντας ότι ο Όλντριτζ δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Ντουράντ: “Οι ψηλοί δεν είναι συνηθισμένοι να μαρκάρουν στην περιφέρεια. Προσπαθούν απλά να ανταγωνιστούν το σουτ όταν εκτελέσεις. Αυτό συμβαίνει από τότε που μπήκα στο πρωτάθλημα. Καμιά φορά συμβαίνουν και τέτοια πράγματα αλλά δεν γίνονται επίτηδες σε καμία περίπτωση. Ο Όλντριτζ παίζει το παιχνίδι με τον σωστό τρόπο”.

//platform.twitter.com/widgets.js

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…