Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα  Κωνσταντινούπολη 2017 Παπαπέτρου: “Κανένας δεν θυμάται τον δεύτερο”

Παπαπέτρου: “Κανένας δεν θυμάται τον δεύτερο”

papapetrou 1

papapetrou 1

Κωνσταντινούπολη, αποστολή
psarakisΟ Ολυμπιακός αγωνίζεται στο “Sinan Erdem Dome” εναντίον της Φενέρμπαχτσε (21/05, 21:00), για τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκα, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να τονίζει σε πρόσφατες δηλώσεις του πως τον δεύτερο δεν τον θυμάται κανένας, δίνοντας έτσι το σύνθημα για τη νίκη στον τελικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην NOVA:
“Τα φαβορί και τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάσκετ. Μπήκαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Παίζαμε ολοένα και καλύτερα, αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση και πήραμε το παιχνίδι. Πρώτα από όλα μετρούν η καρδιά και η θέληση. Βάλαμε τα κορμιά μας δυνατά. Παίξαμε με θέληση και πάθος.

Αυτό φαίνεται και στα ριμπάουντ και στις “μάχες” που έγιναν. Από την υπερένταση είναι δύσκολο να κοιμηθείς. Δεν έχουμε κάνει ακόμα κάτι. Πρέπει να κερδίσουμε τον τελικό. Κανένας δεν θυμάται τον δεύτερο. Από υπερένταση δεν κοιμηθήκαμε.”

Για την ατμόσφαιρα στον τελικό και το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε:
“Το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Θα έχουν πολύ κόσμο. Θα έχουμε και εμείς κόσμο. Έχουμε παίξει σε δύσκολες έδρες, έχουμε πάρει καλά “διπλά“. Η ομάδα θα είναι έτοιμη. Πρέπει να σταματήσουμε το παιχνίδι τους με τα πολλά pick ‘n roll. Πρέπει να το σταματήσουμε όσο γίνεται. Θα τους πάμε σε πιο δύσκολα σουτ και πιο δύσκολες επιλογές μέσα από την άμυνα.”

Για τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς:
“Μερικοί παίκτες είναι μεγαλύτερο κεφάλαιο. Θα έχουμε την τακτική μας και το πλάνο μας. Θα το εκτελέσουμε όσο καλύτερα μπορούμε.”

Για τον Έκπε Ούντο:
“Ο Ούντο είναι εκπληκτικός. Στο δεύτερο δεκάλεπτο είχε σβήσει τα φώτα όλων. Έχει τεράστια χέρια. Θέλουμε να τον “χτυπήσουμε” στην επίθεση και στην άμυνα να τον περιορίσουμε, να τον φθείρουμε μέσα στο παιχνίδι.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε  Κωνσταντινούπολη 2017

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …