Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα  Κωνσταντινούπολη 2017 Παπανικολάου: “Είμαστε οικογένεια εντός και εκτός παρκέ”

Παπανικολάου: “Είμαστε οικογένεια εντός και εκτός παρκέ”

kostas papanikolaou olympiakos tsska

kostas papanikolaou olympiakos tsska

Κωνσταντινούπολη, αποστολή
psarakisΟ Ολυμπιακός αγωνίζεται στο “Sinan Erdem Dome” εναντίον της Φενέρμπαχτσε (21/05, 21:00), για τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκα, με τον Κώστα Παπανικολάου να υπογραμμίζει σε πρόσφατες δηλώσεις του πως οι “ερυθρόλευκοι” είναι οικογένεια εντός και εκτός γηπέδου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Μένει ένα παιχνίδι. Είναι αυτό για το οποίο παλεύουμε εδώ και 10 μήνες. Έχουμε μία σπουδαία ευκαιρία να κάνουμε ξανά κάτι μεγάλο για τον Ολυμπιακό. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά απ’ τη στιγμή που έχουμε την ευκαιρία, πρέπει να τα δώσουμε όλα, να δώσουμε την καρδιά μας, να αφήσουμε στο παρκέ ο, τι έχουμε. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχεις άλλη ευκαιρία να παίξεις στον τελικό.

Έχουμε πίστη και χαρακτήρα. Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο παρκέ, έχουμε ρόλους. Είμαστε οικογένεια εντός κι εκτός παρκέ. Όλοι νοιάζονται για τον διπλανό τους. Νομίζω πως η χημεία είναι το μεγάλο μας μυστικό. Το έχουμε χτίσει αυτό όσοι είμαστε εδώ, αλλά και όσοι πέρασαν από την ομάδα. Ο Σλούκας, ο Άντιτς, ο Χάινς, ο Χάντερ έπαιζαν στον Ολυμπιακό κι έχουμε ακόμη εξαιρετικές σχέσεις. Χαιρόμαστε όταν τους βλέπουμε, αλλά στο παρκέ πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τους νικάμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε  Κωνσταντινούπολη 2017

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…