Κεντρική Γυναίκες “Όσο λιγότερα λάθη, τόσο περισσότερες ελπίδες για διάκριση”

“Όσο λιγότερα λάθη, τόσο περισσότερες ελπίδες για διάκριση”

stamati

stamati

Η Εβίνα Σταμάτη μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΕΟΚ και αναφέρθηκε στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ (16-25/6), στην προετοιμασία της ομάδας αλλά και στα λάθη που θα πρέπει να μειωθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

“H προετοιμασία μας είναι σε πλήρη εξέλιξη και έχουμε δώσει και κάποια φιλικά με την Σλοβακία. Η ομάδα δείχνει να έχει αρκετή διάθεση. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι η μαχητικότητα και έτσι θα πρέπει να πορευτούμε από εδώ και πέρα. Το δείξαμε και στη Σλοβακία. Θα πρέπει, ωστόσο, να περιορίσουμε και τα λάθη μας. Όσο πιο λίγα λάθη κάνεις σε αυτό το επίπεδο τόσο περισσότερες ελπίδες έχεις για ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Ενώ ακόμη πρόσθεσε: “Συνεχίζουμε, μας μένουν λίγες ακόμα ημέρες για να τεστάρουμε κάποιες λεπτομέρειες και να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα ενόψει των φιλικών που θα δώσουμε με την Ιταλία”.

Όσων αφορά την εξέλιξη της προετοιμασίας, με την επιστροφή της Εθνικής Γυναικών από τη Σλοβακία συνεχίζονται κανονικά οι καθημερινές προπονήσεις. Μοναδικό πρόβλημα η Λολίτα Λύμουρα, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο και ξεκίνησε ελαφρύ τρέξιμο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…