Κεντρική Διεθνή Ομπράντοβιτς: “Ελπίζω να μην συναντήσω ξανά τον Παναθηναϊκό”

Ομπράντοβιτς: “Ελπίζω να μην συναντήσω ξανά τον Παναθηναϊκό”

zeliko obradovits fener

zeliko obradovits-fener

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Φενέρμπαχτσε στην οποία τόνισε πως δεν θέλει να αντιμετωπίσει ξανά τον Παναθηναϊκό σε τόσο κρίσιμους αγώνες, ενώ ακόμα μίλησε για τον Final 4 της Κωνσταντινούπολης, την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και το ΝΒΑ, που μπορεί κάποιοι παίκτες της τουρκικής ομάδας να πάνε.

Aναλυτικά τα όσα είπε:
“Τα παιχνίδια εναντίον του Παναθηναϊκού είναι μία συναισθηματική πρόκληση για μένα. Ελπίζω πως δεν θα τον αντιμετωπίσω ξανά σε τόσο σημαντικό παιχνίδι. Πριν από τη σειρά, είπα στους παίκτες μου ότι αυτό είναι μπάσκετ , παίζεται πέντε με πέντε. Δεν έχει σημασία αν παίζεις εντός ή εκτός έδρας. Μελετήσαμε τα επιθετικά συστήματα του Παναθηναϊκού για ώρες και ώρες. Βελτιώσαμε την άμυνά μας, κάτι που δυνάμωσε την επίθεσή μας. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα όταν είμαστε υγιείς.”

Σχετικά με τον ημιτελικό του Final Four με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε:
“Το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Είναι η καλύτερη ομάδα της κανονικής περιόδου και ο Γιουλ είναι ο πιο εντυπωσιακός παίκτης. Τους γνωρίζουμε καλά. Είμαστε τώρα πιο έμπειροι σε σύγκριση με όταν τους αντιμετωπίσαμε στο Final Four της Μαδρίτης.”

Στη συνέχεια, μίλησε για το νέο σύστημα της Euroleague, και ανέφερε χαρακτηριστικά:
“Η Euroleague είναι φανταστική. Το νέο σύστημα διεξαγωγής είναι εξαιρετικό. Όλοι παίζουν με όλους, κάτι που είναι ιδιαίτερα καλό για τους οπαδούς. Το μειονέκτημα είναι πως δεν υπάρχει σημαντικό περιθώριο για ξεκούραση των παικτών.”

O τεχνικός της Φενέρ μίλησε για τoυς φιλάθλους και τον σεβασμό που πρέπει να υπάρχει στον αντίπαλο:
“Ο σεβασμός θα πρέπει να είναι το κύριο θέμα της Euroleague. Για παράδειγμα, όταν ο Μέσι σκόραρε στο Μπερναμπέου, οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα γιόρτασαν δίπλα στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλουμε να δούμε το ίδιο στο Final Four. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, οι φίλαθλοι πρέπει να σέβονται εκείνους της άλλης ομάδας.”

Τέλος, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για το ΝΒΑ και για το ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιων παικτών της Φενέρ για τον “μαγικό κόσμο”:
“Κάθε παίκτης ονειρεύεται να παίξει στο NBA, αλλά μερικοί πηγαίνουν εκεί νωρίς και βλέπουν τα παιχνίδια από τον πάγκο ως φίλαθλοι. Είμαστε, ως σύλλογος, προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Αν κάποιοι παίκτες πάνε στο ΝΒΑ, θα έρθουν κάποιοι άλλοι. Δεν είναι λόγος ανησυχίας. Θα διαμορφώσουμε ανάλογα το ρόστερ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…