Κεντρική Ασίστ Shadow Ολυμπιακός – Εργοτέλης 67-47

Ολυμπιακός – Εργοτέλης 67-47

olympiakos 2

olympiakos

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων. Οι “ερυθρόλευκοι”, ανεβάζοντας στροφές στο τέταρτο δεκάλεπτο, επικράτησαν εντός έδρας του Εργοτέλη με 67-47 κι ολοκλήρωσαν το τουρνουά με ρεκόρ 4-1.

Η ήττα από τον Δούκα ήταν αυτή που στέρησε από τον Ολυμπιακό τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι Πειραιώτες κατέκτησαν τη δεύτερη θέση, πίσω από την ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου, η οποία δίκαια πήρε τον τίτλο.

Δεκάλεπτα: 18-14, 34-33, 49-43, 67-47.
Διαιτητές: Κωνσταντινόπουλος – Σπυρόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρυσανθόπουλος): Πουκουσέφσκι 4, Μπαλλής 7 (1), Μερισιώτης 4, Στριγγάς 2, Παπαγεωργίου, Τζαϊδάς 12, Φιλά 16, Αρσενόπουλος 13 (2), Γερόνικος, Κατσίμπας 3, Κιουρτσίδης, Τσουμάνης 6.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τζάνης): Γαλανάκης, Ξενάκης, Καραταράκης, Λαγουδάκης, Τερζάκης 3 (1), Βασιλείου 5 (1), Χασάπης 19 (3), Μανιάδης 9 (1), Πετροσιάν 5, Κεφαλογιάννης 6 (2), Μέτα, Αναστασάκης 2.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Χρυσανθόπουλος, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα:

“Είμαι ευχαριστημένος από την συνολική παρουσία μας στο τουρνουά. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Ευχαριστώ την διοίκηση της ΚΑΕ, τον κόουτς Κεραμέα που μου εμπιστεύτηκαν την ομάδα, τον κόουτς Σφαιρόπουλο για την βοήθειά του στο στήσιμό της και την παρουσία του σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς κοντά μας, τους Χρήστο Μαρμαρινό και Ανδρέα Γκατζούλη για τις πολύτιμες συμβουλές τους, τον Χρήστο Μπαφέ, τους αθλητές και τους ανθρώπους του προπονητικού και διοικητικού επιτελείου της εφηβικής ομάδας και τους υπέροχους γονείς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Φασούλας: Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, με τον «τίγρη»…

Ο Παναγιώτης Φασούλας «ενώνει» το (πραγματικό) μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιχείρησε να κ…