Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Ο Σίννης γενικός αρχηγός στον Μίλωνα

Ο Σίννης γενικός αρχηγός στον Μίλωνα

ntinos sinnis milonas

ntinos sinnis milonas

Ο Μίλωνας, με ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε πως από την νέα σεζόν γενικός αρχηγός του ανδρικού τμήματος μπάσκετ θα είναι ο Κωνσταντίνος Σίννης, ενώ ακόμα η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει καταθέσει πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Κωνσταντίνο Μπαστούνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Γενικός αρχηγός του τμήματος μπάσκετ ο Κ. Σίννης, νέα επιτροπή και πρόταση ανανέωσης συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Κ. Μπαστούνη

Με στόχο τον έγκαιρο προγραμματισμό του ανδρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης αλλά και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη σεζόν, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου των Χρυσών Ολυμπιονικών προχώρησε άμεσα στην υλοποίηση των πρώτων βημάτων για την οργάνωση του τμήματος.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Δ.Σ. του ΑΟΝΣ Μίλων, αποφάσισε την συγκρότηση της νέας επιτροπής μπάσκετ που θα αποτελείται από τον έως πρότινος έφορο κ. Νίκο Κολλίντζα, το μέλος του Δ.Σ. κ. Γιώργο Βερρόπουλο καθώς και τον επί χρόνια καλαθοσφαιριστή της ομάδας και προπονητή στα τμήματα υποδομής κ. Κωνσταντίνο Σίννη.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σίννης, με πλούσια εμπειρία στο άθλημα θα είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας, με έφορο τον κ. Κολλίντζα. Η επιτροπή, συνεπικουρούμενη από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και σε συνεργασία με τον προπονητή θα προχωρήσουν στον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Παράλληλα, το βράδυ της Δευτέρας, ο Προεδρος κ. Σακελλαρίδης και ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου κ. Γκρέκας, πρότειναν στον προπονητή κ. Μπαστούνη την ανανέωση της συνεργασίας, τουλάχιστον για την ανδρική ομάδα, μέσω επίσημης έγγραφης πρότασης. Ο κ. Μπαστούνης ευχαρίστησε το προεδρείο του συλλόγου και ενημέρωσε πως θα απαντήσει αφού συγκεκριμενοποιηθούν οι στόχοι καθώς και ο προϋπολογισμός.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …