Κεντρική Γ' Εθνική O σαρωτικός Μακρής και η μάχη της τρίτης θέσης

O σαρωτικός Μακρής και η μάχη της τρίτης θέσης

kaok makris

kaok-makris

Ο ΚΑΟΚ επικράτησε δύσκολα εντός έδρας της Ακράτας με 69-65, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Νότου της Γ’ Εθνικής και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της τρίτης θέσης.

Το σύνολο του Νικητόπουλου ευτύχησε να έχει σε μεγάλη μέρα τον Δημήτρη Μακρή, ο οποίος σημείωσε σχεδόν τους μισούς από τους 69 πόντους της ομάδας του. Ο 23χρονος σέντερ έκανε όργια κάτω από τα καλάθια, μετρώντας 30 πόντους, ενώ “πλήγωσε” την Ακράτα κι από την περιφέρεια, ευστοχώντας σε τρία τρίποντα.

Η ομάδα της Κορίνθου έφτασε τους 43 βαθμούς, έχοντας μία νίκη παραπάνω από τον τέταρτο πλέον Έσπερο, αλλά κι ένα παιχνίδι περισσότερο, ενώ υστερεί και στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Αυτό σημαίνει πως ο ΚΑΟΚ θα πρέπει να κάνει στις εναπομείνασες αγωνιστικές τρεις αγωνιστικές (Γλαύκος εκτός, Καλαμάτα εντός, Δάφνη εκτός) μία νίκη παραπάνω από τον Έσπερο που βρίσκεται στους 41 βαθμούς. Οι “πατρινοί” έχουν να δώσουν τέσσερα παιχνίδια, με τον Ίκαρο Καλλιθέας (εντός), την Πεύκη (εκτός), την Ένωση Ιλίου (εντός) και τον Ίκαρο Ν. Σμύρνης (εκτός).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…