Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο ΠΑΟΚ, ο “Κασέλ” και οι… άλλοι

Ο ΠΑΟΚ, ο “Κασέλ” και οι… άλλοι

kaselakis aris paok

kaselakis aris paokH απόφαση από πλευράς ΠΑΟΚ για το τέλος της συνεργασίας με τον Σούλη Μαρκόπουλο ήταν δύσκολη (μια απόφαση που είναι η αλήθεια ότι ξάφνιασε τον έμπειρο κόουτς), μιας και αντικειμενικά η προσφορά του τελευταίου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν μεγάλη με μικρές οικονομικές δυνατότητες. Από εκεί και πέρα στους “ασπρόμαυρους” ποντάρουν περισσότερο στον Ιβάν Σαββίδη για το οικονομικό, είχαμε υπογραμμίσει εδώ και καιρό το θέμα μιας μεγαλύτερης οικονομικής βοήθειας από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ…

Οσον αφορά το οικονομικό, ο ΠΑΟΚ ενδεχομένως να κινηθεί κάπως πιο… άνετα για παίκτες μου έμοιαζαν “αλμυροί” γι’ αυτόν. Ηδη “ακούγονται” διάφορα από την πιάτσα των μάνατζερ (μπορεί και να είναι… βιαστικά σενάρια αλλά δεν αποκλείεται και να “βγουν” όπως “βγήκε” κι αυτό με το τέλος της συνεργασίας με τον Μαρκόπουλο, θέμα το οποίο προέκυπτε από την πιάτσα των ατζέντηδων και το είχαμε αναδείξει μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη), με κάποια ονόματα που το ebasket.gr έχει αναφερθεί εν όψει της επόμενης σεζόν.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του ΠΑΟΚ!

Λέγεται, λοιπόν, πως υπάρχουν τα ζητήματα των Λεωνίδα Κασελάκη και Δημήτρη Κατσίβελη που μπορούν να “τρέξουν”, η παρουσία τους στην Αστάνα έχει… παίξει τον ρόλο της αν και σε ό,τι αφορά τον “Κασέλ” η αλήθεια είναι πως μέσα στην σεζόν υπήρχε ανοιχτή γραμμή με αυτόν και μάλιστα του είχε γίνει κρούση για την ενίσχυση στα πλέι οφ αλλά δεν “βόλευαν” οι ημερομηνίες βάσει των υποχρεώσεων που είχε με την ομάδα του Καζακστάν (ΠΑΟΚ και “Κασέλ”… γνωρίζονται καλά από την συνεργασία τους την περίοδο 2012-2014, ο Ελληνας φόργουορντ πάντα είναι “ζεστός” για να γυρίσει στον “Δικέφαλο” και δεν το “κρύβει”).

“Ακούστηκε” το όνομα του Χρήστου Σαλούστρου ενώ “κυκλοφορεί” πως ήδη “ψάχτηκαν” (για το αν μπορούν να σταθούν στον… νέο ΠΑΟΚ) οι περιπτώσεις των Ρέλεφορντ (για τους “κοντούς” θα μπορούσε να είναι υποψήφιος και ο Ρόμπερτ Λόουρι, αν και παλαιότερα που είχε προταθεί δεν είχε “συγκινήσει”) και Ρέντικ που έπαιξαν στον Κολοσσό.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…