Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο να νικήσει την ΤΣΣΚΑ”

“Ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο να νικήσει την ΤΣΣΚΑ”

Aris Likogiannis Kolossos

Aris Likogiannis Kolossos

O Άρης Λυκογιάννης μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM και αναφέρθηκε στην ικανότητα του Ολυμπιακού να πάρει την πρόκριση απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ σχολίασε και τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

Για τον Ολυμπιακό: “Ο Ολυμπιακός ένα βασικό κορμό Ελλήνων παικτών και ξένους που παίζουν χρόνια στην ομάδα, υστερεί επιθετικά από τις τρεις υπόλοιπες του φάιναλ φορ, όμως παίζει σκληρή άμυνα και τους Σπανούλη και Πρίντεζη και την εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις. Έχει τον τρόπο να νικήσει την ΤΣΣΚΑ, όμως η απουσία του Λοτζέσκι θα παίξει το ρόλο της, όπως και οι κατοχές”.

Για τον Παναθηναϊκό: “Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μπει στη διαδικασία να απεμπλακεί από τη σκέψη της Φενέρμπαχτσε και να συγκεντρωθεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήταν σαφώς επηρεασμένος από τον αποκλεισμό και την αγωνιστική απραξία των δυο τελευταίων εβδομάδων, ξεκίνησε καλά, όμως έπεσε στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά εκμεταλλεύτηκε τον Καλάθη και την αποτελεσματικότητά του και τα ματς με την ΑΕΚ θα τον βοηθήσουν να βρει ρυθμό για τους τελικούς. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού και με τη Φενέρ συνέβησαν περίεργα πράγματα. Έπεσε στον δυσκολότερο αντίπαλο που θα μπορούσε να του τύχει, υπήρξε υπέρμετρη αισιοδοξία σε σχέση με τον αντίπαλο που είχε να αντιμετωπίσει και ο Ομπράντοβιτς είναι προπονητής που ξέρει να διαχειρίζεται την οποιαδήποτε κατάσταση. Ήταν έκπληξη μεν το 3-0, δεν ήταν ο αποκλεισμός. Ο Παναθηναϊκός έχει έναν καινούργιο προπονητή με διαφορετικές ιδέες που ποντάρει στην αθλητικότητα των παικτών του και λιγότερο στο ‘διάβασμα’ του αντιπάλου, ο Ζοτς εκμεταλλεύτηκε όλα αυτά και επέβαλε το ρυθμό του, ο Παναθηναϊκός έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα”.

Για την ΑΕΚ: “Η ΑΕΚ έχει δρόμο για να φτάσει τους δυο ‘αιώνιους’ και έχει κάνει κάποιες κινήσεις, με τον κόσμο της μπορεί να πάρει ένα ματς με τον Παναθηναϊκό και να παλέψει για την πρόκριση”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…