Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Το “χτύπημα” του Γιαννακόπουλου για Oμπράντοβιτς (vid & audio & pic)

Το “χτύπημα” του Γιαννακόπουλου για Oμπράντοβιτς (vid & audio & pic)

obradovic giannakopoulos

obradovic giannakopoulos

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε στις δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, περί της αποχώρησης του το 2012, με βίντεο και ηχητικό ντοκουμέντο με τις διαπραγματεύσεις, πριν 5 χρόνια.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, έφυγε μετά από 13 χρόνια στον πάγκο του “τριφυλλιού” και αυτό είχε δημιουργήσει μεγάλη συζήτηση στον χώρο του μπάσκετ. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στο sdna για το ενδεχόμενο παραμονής του το 2012, εφόσον δεν έπεφτε το μπάτζετ της ομάδας: “Αυτό το έχω πει πολλές φορές. Τίποτα δεν είχε σχέση με το μπάτζετ. Ποιο ήταν το μπάτζετ το 2004 και το 2005. Έφυγα τότε; Ενώ παίζαμε στο γήπεδο του Σπόρτιγκ και αφού έφυγε ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, ο Μποντιρόγκα; Έφυγα τότε; Γιατί λοιπόν ρωτάτε για το μπάτζετ;”.

Στην αντίπερα όχθη, ήρθε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω του newsbomb.gr, να απαντήσει μέσω βίντεο και ηχητικού υλικού στο Σέρβο προπονητή.

Το δημοσίευμα αναφέρει: “Ο κ. Ομπράντοβιτς ζητάει το 2012 από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όχι 13 εκατ, αλλά 15 εκατομμύρια για να μείνει στην ομάδα, ισχυριζόμενος ότι το badget είναι θέμα σεβασμού – Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, ο κ. Ομπράντοβιτς – όλως τυχαίως – αποσυνδέει τον σεβασμό από τα εκατομμύρια… και σε συνέντευξή του ισχυρίζεται ότι δεν έφυγε για το “μικρό” μπάτζετ. Στο ηχητικό απόσπασμα, αλλά και στο βίντεο που ακολουθεί από τη συνάντηση που είχαν οι κύριοι Ομπράντοβιτς και Γιαννακόπουλος το 2012 (και στην οποία ήταν παρόντες και άλλοι παράγοντες) ακούγεται ξεκάθαρα ο κ. Ομπράντοβιτς να λέει ότι το budget είναι θέμα respect.

Εμπλέκει δηλαδή το χρήμα με τον σεβασμό κάτι το οποίο αρνείται στην τελευταία του συνέντευξη σε αθλητικό ιστότοπο με τίτλο: “Δεν έφυγα για το μπάτζετ το 2012”.

Αφού “όλα είναι θέμα σεβασμού” όπως λέει σήμερα 23/05/2017, τότε γιατί το 2012 έλεγε: “Το budget είναι θέμα respect”;

Σε άλλο σημείο, ο τότε προπονητής του ΠΑΟ, λέει χαρακτηριστικά “people will be against us…”, εννοώντας ότι ο κόσμος θα είναι εναντίον μας αν το budget είναι μικρό, υπονοώντας πως ο ίδιος αποχωρεί και νίπτει τας χείρας του”.

giannakopoulos

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των playoffs / play out

Το «εισιτήριο» για το Final Four πήρε ο Μίλων. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμ…