Κεντρική Γ' Εθνική Ο απολογισμός της χρονιάς για τον Παπαδάτο!

Ο απολογισμός της χρονιάς για τον Παπαδάτο!

ikaros neas smyrnis

ikaros neas smyrnis

Ο Ίκαρος πανηγύρισε την άνοδο στην Β’ Εθνική και ο προπονητής της ομάδα από την Νέα Σμύρνη, Αλέξης Παπαδάτος, έκανε τον απολογισμό της σεζόν στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
“Μια άκρως επιτυχημένη μπασκετική χρονιά για τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης έφτασε στο τέλος της.

Η ομάδα κατάφερε να τερματίσει με 20 νίκες και 6 ήττες μέσα σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, γεγονός που της χάρισε την –για πρώτη φορά στην ιστορία της-, απευθείας, άνοδο από την Γ΄ Εθνική Κατηγορία στην Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Ήταν μια ξεχωριστή χρονιά και θεωρώ πως πραγματικά η προσπάθεια που έγινε από το καλοκαίρι ήταν αξιοζήλευτη.

Ξεκινήσαμε με 8 παιδιά κάτω των 20 ετών, τα περισσότερα εκ των οποίων είχαν την πρώτη ουσιαστική παρουσία τους σε αντρικό τμήμα. Μαζί με τους μικρούς οι έμπειροι παίχτες ήρθαν να συμπληρώσουν το παζλ και να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο στην κατηγορία. Έγιναν ομάδα υπόδειγμα, με όλη την σημασία της λέξης ομάδα.

Απέδειξαν πως ένα από τα μικρότερα badget της κατηγορίας, πλαισιωμένο από παίχτες με τους χαμηλότερους μέσους όρους ηλικίας του πρωταθλήματος, μπορεί να κερδίσει πιο ακριβά και πιο έμπειρα σχήματα. Μας έμαθαν πως η ομαδική προσπάθεια, η σκληρή προπόνηση και πάνω απ’ όλα το πάθος για την νίκη μπορούν να πετύχουν μεγάλα πράγματα.

Αυτή η ομάδα βρισκόταν καθημερινά στο γήπεδο, παλεύοντας την κάθε φάση σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση!!! Κέρδισε την άνοδο με την αξία της, το πάθος και την καρδιά αυτών των παιδιών.

Κλείνοντας λοιπόν με τον πιο όμορφο τρόπο αυτήν την μπασκετική χρονιά θέλω να πω στους παίχτες μου και στον συνεργάτη μου, Κώστα Κάντα, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ όλους για την αντοχή σας και την ανοχή σας μέσα σε αυτούς τους 10 μήνες και απλά σας βγάζω το καπέλο!!!

-Γιάννης Βλάχος, Ανδρέας Μελισσουργός, Νίκος Βελιζιώτης, Γιάννης Γραμματικός, Αλέξης Καννάς, Γιώργος Βούζας, Νίκος Λάβαρης, Σάββας Δορκοφίκης, Κώστας Μιχαλόπουλος, Χρήστος Δαρμόγιαννης, Στάθης Παπαδάκης, Τρύφωνας Καφαντάρης, Μηνάς Πασπαλάς, Μάριος Γιαννακοδήμος, Αντώνης Λατινάκης.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…