Κεντρική Α1 Προμηθέας Πατρών “Νίκο σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες, θα ξανασυναντηθούμε”

“Νίκο σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες, θα ξανασυναντηθούμε”

O Νίκος Πέττας μέσα από ένα συγκινητικό ποστ του στο Facebook γνωστοποίησε πως δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Προμηθέα. Όμως και η ομάδα των Πατρών από τη πλευρά της, μέσω ανακοίνωσης, ευχαρίστησε τον έμπειρο παίκτη και έδωσε ραντεβού μαζί του στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Νίκος Πέττας αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Προμηθέα συμβολίζοντας -με τον αντιπροσωπευτικότερο τρόπο- τις αρχές που διέπουν το Σύλλογό μας επιδεικνύοντας παράλληλα με το υψηλό αθλητικό ήθος και την μπασκετική ποιότητα που τον διέπει.

Μέσα από την σκληρή κι επίπονη επαγγελματική δουλειά του όσο και από την αγνή και άδολη αγάπη για το μπάσκετ και τον Προμηθέα υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές στη πορεία της ομάδας προς τη καταξίωση. Ένας σπουδαίος αθλητής που έτυχε της απόλυτης αποδοχής και μεγάλης αγάπης από όλο τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας κι ένας ωραίος άνθρωπος με μια υπέροχη οικογένεια που μας τίμησε με την φιλία του και την εμπιστοσύνη του.

Συναντηθήκαμε για πρώτη φορά πριν από 3 χρόνια ως νεοφώτιστοι στη Β΄ Εθνική και αποχαιρετιζόμαστε μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στη Basket League έχοντας εν τω μεταξύ μοιραστεί πολλές αθλητικές χαρές κι επιτυχίες κι ακόμα σημαντικότερες προσωπικές κι ανθρώπινες στιγμές. Συμπορευτήκαμε με τον Νίκο σε αυτή την μαγική πορεία προς τα “σαλόνια” του ελληνικού μπάσκετ και συνέδεσε το όνομά του με τις έως σήμερα μεγαλύτερες στιγμές της Ιστορίας του Συλλόγου.

Νίκο σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα σου. Θα είσαι για πάντα στη καρδιά μας και είμαστε σίγουροι πως μια μέρα θα ξανασυναντηθούμε…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Αγραβάνης: “Γι’ αυτό έμεινα στον Προμηθέα”

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για την προετοιμασία του Προμηθέα κι εξήγησε πόσο εύκολη ήταν …