Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μέσω του πρωταθλήματος”

“Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μέσω του πρωταθλήματος”

charalampopoulos

charalampopoulos

Ο Παναθηναϊκός έχει στραφεί ολοκληρωτικά πλέον στη Stoiximan.gr Basket League μετρώντας αντίστροφα για την έναρξη των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να τονίζει μέσω του προσωπικού του blog πως “επιτέλους, επιστρέφουμε σε αγωνιστική δράση μετά από μια μεγάλη διακοπή. Η αλήθεια είναι το διάστημα που ακολούθησε του αποκλεισμού από τη Φενέρμπαχτσε ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Θέλαμε πολύ να προκριθούμε στο Final 4 της Ευρωλίγκας, αλλά δεν τα καταφέραμε χάνοντας στη σειρά με 3-0. Ήταν κάτι που στεναχώρησε όλους μας ιδιαίτερα, ωστόσο έφτασε η ώρα να προχωρήσουμε. Αυτή η αποτυχία αποτελεί πια παρελθόν για όλους μας.

Μπροστά μας έχουμε τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και δουλεύουμε σκληρά γι’ αυτόν. Όλες αυτές τις ημέρες προπονηθήκαμε καλά και προετοιμαστήκαμε για την έναρξη των πλέι οφ. Στον ημιτελικό έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αξιόλογη ομάδα με ποιοτικό ρόστερ.

Η ΑΕΚ έχει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια κάτι που επιβεβαιώνεται μέσα στο παρκέ. Φέτος μας δυσκόλεψε και τις δύο φορές που την αντιμετωπίσαμε. Μάλιστα τη δεύτερη φορά καταφέραμε να την κερδίσουμε έπειτα από δύο παρατάσεις. Διαθέτει παίκτες με ταλέντο και εμπειρία και όσο περνά ο καιρός τόσο περισσότερο δένονται ως ομάδα.

Προφανώς και το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Κοιτάζοντας κάθε ματς ξεχωριστά είναι δεδομένο πως θα πρέπει στον πρώτο αγώνα να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε δίπλα μας τους φιλάθλους μας. Ξέρουμε πολύ καλά ότι τους στεναχωρήσαμε στη σειρά αγώνων με τη Φενέρ, όπου η στήριξή τους ήταν συγκλονιστική. Να είναι βέβαιοι πως θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε χαρά μέσω του πρωταθλήματος. Τους θέλουμε στο πλευρό μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…