Κεντρική A2 “Να αγκαλιάσει η πόλη την ομάδα”
A2

“Να αγκαλιάσει η πόλη την ομάδα”

Kavala-ProetoimasiaΗ Καβάλα θα πάρει μέρος στα πλέι άουτ, προκειμένου να παραμείνει στην Α2 κατηγορία. Η “Ένωση”, με ανακοίνωση της κάνει τον απολογισμό για την κανονική αγωνιστική περίοδο, ενώ ζητά τη βοήθεια του κόσμου, προκειμένου να της δώσει ώθηση, ώστε να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Φίλαθλοι της Καβάλας,

Τώρα που ολοκληρώθηκε η κανονική αγωνιστική περίοδος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ και, πραγματοποιώντας τον πρώτο απολογισμό για την ομάδα μας, διαπιστώνουμε ότι το νεανικό -αλλά με πολλές δυνατότητες- σχήμα μας προσπάθησε, ίδρωσε όπως και προδόθηκε: άλλοτε από την απειρία του και άλλοτε από εξωγενείς παράγοντες.

Όπως διαπιστώνουν όλοι όσοι πιστά παρακολούθησαν την πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν, δεν ήταν λίγες οι φορές κατά τις οποίες οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν αυτές οι οποίες καθόρισαν την έκβαση αγώνων (είτε εντός, είτε εκτός έδρας), σε σημείο μάλιστα η ομάδα μας -η οποία έχει βραβευτεί στο παρελθόν δυο φορές με το βραβείο ήθους- να δεχτεί επίπληξη για την αγανάκτηση των φιλάθλων της απέναντι σε διαιτητές που, με τις αποφάσεις τους, ξεπερνούσαν κατά πολύ το ανθρώπινο λάθος και καθόριζαν το νικητή.

Φίλαθλοι της Καβάλας,
Αυτά ανήκουν στην ιστορία τώρα και, η ομάδα μας βρίσκεται σε κομβικό σημείο: να αγωνίζεται για την παραμονή της στην Α2 κατηγορία μπάσκετ.

Σε αυτό το κρίσιμο σημείο, καλούμε όλους να σεβαστούν την μεγάλη αλλά ΚΑΘΑΡΗ προσπάθεια των παικτών και παραγόντων της «Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας», μιας ομάδας με ΚΑΘΑΡΑ αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Μια ομάδα η οποία προτιμά να αγωνίζεται στην κατηγορία που αξίζει, δίχως άλλες «σκέψεις» ή και μεθοδεύσεις προκειμένου να αποφύγει οποιαδήποτε βάρη, χάνοντας όμως αξιοπιστία και σοβαρότητα.

Εδώ, είναι που θέλουμε ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ν’ αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια, την ίδια στιγμή που η ομάδα μας θα καταθέτει την ψυχή της στον αγωνιστικό χώρο.

Εδώ, ελπίζουμε πως άλλοι εξωγενείς παράγοντες θα σταθούν στο ύψος τους και θα σεβαστούν την ιστορία και το φίλαθλο κοινό της ΚΑΒΑΛΑΣ, αφήνοντάς μας στη διαδικασία των play out να τύχουμε τον σεβασμό όλων και να διαψευστούν οι φήμες που μας θέλουν χωρίς τύχη λόγω παραγοντισμού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΚΑ-ΚΑΒΑΛΑ BC”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Λεύκιππος Ξάνθης – Ελευθερούπολη 53-66

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του από το Κύπελλο Ελλάδας, η Ελευθερούπολη ανεβάζει στροφές γι…