Κεντρική Β' Εθνική Μυριούνης: “Και τώρα στα λαγούμια σας”

Μυριούνης: “Και τώρα στα λαγούμια σας”

miriounis

miriounis

Το Αγρίνιο ολοκλήρωσε ιδανικά μία ονειρική σεζόν, επικρατώντας του Πανερυθραϊκού σε αγώνα μπαράζ μεταξύ των ομάδων που τερμάτισαν στην τέταρτη θέση των ομίλων της Β’ Εθνικής.

Ο Χρήστος Μυριούνης εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την ομάδα, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στους επικριτές του.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο facebook:
“Αυτό που κατάφερε φέτος αυτή η ομάδα ήταν πραγματικά μια τεράστια υπέρβαση και δεν μπορώ παρά να μην νιώθω περήφανος για αυτά τα παιδιά που επέλεξα το καλοκαίρι που μας πέρασε να στελεχώσουν τον ΑΟ!!

Μάγκες με δικαιώσατε 100% παρά τα τόσα που περάσαμε μέσα στη χρονιά(ξέρετε εσείς τι εννοώ 😉) και σας ευχαριστώ όλους για αυτή την υπέροχη χρονιά που είχαμε και που επισφραγίστηκε τέλεια με τη σημερινή νίκη στο μπαράζ απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα όπως ήταν ο Πανερυθραϊκός!!!

ΑΦΙΕΡΏΝΩ όμως όλη αυτή την πορεία και δεν γίνεται να κάνω αλλιώς σε δύο ανθρώπους-ΑΔΕΛΦΟΥΣ πια για εμένα τον Περικλή Γερμανό και τον Κωνσταντίνο Τσιαμάκη που με επέλεξαν πριν δύο χρόνια να αναλάβω τα ηνία αυτής της ομάδας,αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι με στήριξαν από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στο Αγρίνιο μέχρι σήμερα παρά την αμφισβητήση που εχω δεχτεί από κάποιους ντόπιους παράγοντες-προπονητές-παίκτες-δημοσιογράφους τα δύο αυτά χρόνια…ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΌΛΑ!!!

Υ.Γ Επειδή είμαι Άντρας και δε ξεχνάω….Στα λαγούμια σας τώρα εσείς… Ξέρετε ποιοί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …