Κεντρική Γ' Εθνική “Μόνο ένας τρελός θα πίστευε στην παραμονή”

“Μόνο ένας τρελός θα πίστευε στην παραμονή”

keravnos egiou aigiou

keravnos egiou aigiou

Την παραμονή στη Γ΄Εθνική “σφράγισε” ο Κεραυνός Αιγίου με το αποψινό διπλό επί της Ερμιόνη και ο Δήμος Φωτίου μπορεί να μην αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, ωστόσο θέλησε να κάνει τη δική του -ξεχωριστή- ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό.

Αναλυτικά:
“Σήμερα ουσιαστικά τελείωσε μια χρονιά για μένα με τη μεγάλη ΝΊΚΗ μέσα στην Ερμιόνη …η ΣΚΕΨΗ μου ηταν μαζί σας ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ώστε η χρονιά να τελειώσει όπως μας ΑΞΙΖΕ… Ένας ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ-όπως γνωρίζετε καλύτερα εσείς- δε μ άφησε να ολοκληρώσω τη χρονιά μαζί σας όπως πρέπει. Με την Ακράτα θα μαι εκεί..να πανηγυρίσουμε μαζί την ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ….μια παραμονή που μόνο Τρελός θα πίστευε στην αρχή της χρονιάς κ γω ήμουν ο πρώτος Τρελός που πίστεψε σε μια ομάδα που στήθηκε τελευταία μέρα στην κυριολεξία..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το προπονητικό team φυσικά για όλα όσα μου πρόσφερε κ αν κάποιους λίγο στενοχώρησα η με στενοχώρησαν κ πάλι τους ευχαριστώ….
Τέλος, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους τους συμπαιχτες μου -χωρις εξαιρεση- οσους με πικραναν κ όσους μ αγαπησαν με τα καλα μου κ τα ελλατωματα μου. Ελπίζω κατι καλο να πηραν απο μένα…. εγω παντως προσπάθησα παντα για το καλύτερο γ αυτούς κ την ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ…πηρα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ Κ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ ΑΛΛΑ Κ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ κ τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ολα.

fwtiou post
fwtiou post 1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…