Κεντρική Β' Εθνική Μοίρασε συγχαρητήρια το Στρατώνι

Μοίρασε συγχαρητήρια το Στρατώνι

Το Στρατώνι εξέδωσε ανακοίνωση, μοιράζοντας συγχαρητήρια στον Χαρίλαο Τρικούπη, στη ΧΑΝΘ, αλλά και στον προπονητή και τους παίχτες του.

Αναλυτικά:
“Το Δ.Σ. το Σ.Α. Στρατωνίου θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στη διοίκηση του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου για την άψογη φιλοξενία στους αθλητές και τους φίλους της ομάδας μας σε ένα αγώνα γιορτή για την καλαθοσφαίριση. Επίσης θέλει να επισημάνει ότι οι αθλητές και οι προπονητές του Μεσολογγίου έπραξαν το αυτονόητο, δηλαδή να δώσουν μάχη για τη νίκη ενάντια σε μια ομάδα που είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Το ίδιο έπραξαν και οι δικοί μας προπονητές και αθλητές απέναντι στη Χ.Α.Ν.Θ. την προηγούμενη εβδομάδα, ενάντια στη παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί στα γνωστά μαγειρία της καλαθοσφαίρισης για ακόμα μια χρονιά σε αγώνα μας στις τελευταίες αγωνιστικές που μας απαγορεύει να χάσουμε από κάποιον που ενδιαφέρεται περισσότερο. Δεν πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός ότι ο coach Νικολαίδης,οι αθλητές αλλά και η διοίκηση της Χ.Α.Ν.Θ. είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τη στάση τους πριν,στη διάρκεια αλλά το κυριότερο στο τέλος του αγώνα παρά τον υποβιβασμό τους από εκείνη την ήττα.

Τέλος θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στους coaches Χατζούλη,Μιχαηλίδη και τους αθλητές μας για την επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο.

Καλό καλοκαίρι σε όλο το κόσμο.

Εκ του Δ.Σ.

Κατσαβαβάκης Κωνσταντίνος
Πρόεδρος Σ.Α. Στρατωνίου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Παράδειγμα κι ο Εθνικός! Πληρώνει κανονικά τους δύο μήνες απραξίας

Ο κορονοϊός και η διακοπή των πρωταθλημάτων έχουν “αφανίσει” οικονομικά”…