Κεντρική NBA Μεταγραφή-“βόμβα” για το ESPN!
NBA

Μεταγραφή-“βόμβα” για το ESPN!

adrian wojnarowski

adrian-wojnarowski

Το ESPN προξένησε τεράστια εντύπωση στο κοινό πριν από λίγες μέρες, με 100 δημοσιογράφους να περνούν την πόρτα της εξόδου από το κορυφαίο αθλητικό δίκτυο του πλανήτη. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ορισμένοι εκ των κορυφαίων μπασκετικών ρεπόρτερ και αναλυτών, όπως ο Μαρκ Στάιν, ο Τσαντ Φορντ και ο Ίθαν Στράους. Το ESPN, όμως, πέρασε στην αντεπίθεση με μια κίνηση πρώτου μεγέθους, καθώς έπεισε τον κορυφαίο, Άντριαν Γουοζναρόφσκι να ενσωματωθεί στο crew του, αποχωρώντας από το Yahoo!

Συγκεκριμένα, ο Γουοζναρόφσκι είχε συμβόλαιο 4 ετών, ύψους 6 εκατομμυρίων δολαρίων αλλά πείστηκε εν τέλει να αλλάξει “στρατόπεδο”. Ο Γουοζναρόφσκι θεωρείται ως ο “γκουρού” του ρεπορτάζ στο NBA, όντας σχεδόν πάντα ένα βήμα μπροστά από όλους τους συναδέλφους του. Διαθέτει τις κορυφαίες πηγές, με την εγκυρότητα των ρεπορτάζ του να αγγίζει το 100% ενώ είναι φημισμένος και για το γεγονός ότι αποκαλύπτει τις επιλογές των ομάδων στο Ντραφτ προτού ανακοινωθούν επίσημα από τον κομισάριο (τα περίφημα “Woj Bombs“).

Μάλιστα, το ESPN θα αποκτήσει και άλλους δημοσιογράφους από την ιστοσελίδα του Γουοζναρόφσκι, ονόματι “The Vertical“, με το επιτελείο να πιάνει δουλειά πριν από το φετινό Ντραφτ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου. Πρόκειται για μια κίνηση-“ματ” από το ESPN, με την περσινή του, τηλεοπτική μετάδοση του ντραφτ να κάνει χαμηλότερα νούμερα από το διαδικτυακό, live stream του Γουοζναρόφσκι!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…