Κεντρική Elite League Με υπογραφή Δημάκου!

Με υπογραφή Δημάκου!

dimakos

dimakos

Ο Φάρος κινήθηκε για ακόμα μία χρονιά πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, φέρνοντας στο Κερατσίνι παίκτες από το πάνω ράφι, με μοναδικό στόχο την άνοδο για δεύτερη σερί σεζόν στη Basket League.

Μία από τις κινήσεις των Κερατσινιωτών το περασμένο καλοκαίρι ήταν ο Γιάννης Δημάκος, ο “μπόμπερ” των εθνικών κατηγοριών, ο οποίος αποτελούσε άλυτο γρίφο για τις περισσότερες άμυνες, έχοντας το χάρισμα να “φορτώνει” με ουκ ολίγους τρόπους τα αντίπαλα καλάθια.

Ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ ήρθε κι έδεσε… γάντι με τους υπόλοιπους ποιοτικούς παίκτες του Φάρου, με τους Κερατσινιώτες να διαλύουν κάθε αμυντικό σύστημα, διαθέτοντας με διαφορά την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος της Α2.

Ο Γιάννης Δημάκος δεν ήταν ο αρχισκόρερ της ομάδας του Σάββα Συμεωνίδη, όπως ήταν τις προηγούμενες χρονιές στο Ψυχικό, πράγμα φυσικό μιας και στην ομάδα των βορείων προαστίων ήταν ο απόλυτος ηγέτης, ωστόσο έδωσε σχεδόν σε κάθε αγώνα πολύτιμες λύσεις, ειδικά πίσω από τη γραμμή του τριπόντου.

Στον τελικό ανόδου με τον Ηρακλή, δε, ήταν απλά όλα τα λεφτά. “Γάζωσε” τους Θεσσαλονικείς από παντού, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 26 πόντους (!). Είχε 5/5 βολές, 3/6 δίποντα και 5/7 τρίποντα, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη του Φάρου επί του Ηρακλή και στην άνοδο των Κερατσινιωτών στη Basket League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…