Κεντρική Γ' Εθνική “Με νίκη την τελευταία αγωνιστική διεκδικούμε την τρίτη θέση”

“Με νίκη την τελευταία αγωνιστική διεκδικούμε την τρίτη θέση”

nikitopoulos kaok

nikitopoulos kaok

Ο ΚΑΟ Κορίνθου κέρδισε πολύ εύκολα εντός έδρας την Καλαμάτα με 8742, για την 29η αγωνιστική του 1ου Νότιου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον προπονητή των γηπεδούχων, Τάσο Νικητόπουλο, να τονίζει πως με νίκη την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει την τρίτη θέση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Μετά τη χθεσινή νίκη της ομάδας μας με την Καλαμάτα εξασφαλίσαμε την τέταρτη θέση και διεκδικούμε την τελευταία αγωνιστική με νίκη την τρίτη. Αυτό από μόνο του αποτελεί υπέρβαση για την ομάδα μας δεδομένων των δυσκολιών που παρουσιάστηκαν μέσα στη χρονιά (πολλοί τραυματισμοί παικτών, τιμωρίες παικτών καθώς και τιμωρία της έδρας μας) που δεν επιτρέπουν σε μία ομάδα να διατηρήσει κάποιο ρυθμό. Δεν το αναφέρω σαν δικαιολογία αφού σε κάποια κρίσιμα ματς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε αλλά για να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ομάδας μας για την προσπάθεια τους σε αγώνες και προπονήσεις για να κρατήσουν την ομάδα σε αυτή τη ψηλή θέση.

Τώρα μένει ένα ακόμη βήμα. Γνωρίζω ότι η αποστολή μας τη Κυριακή στην έδρα της Δάφνης Δαφνίου είναι πάρα πολύ δύσκολη, όσο και του άλλου διεκδικητή της τρίτης θέσης Εσπέρου Πατρών στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης καθώς σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν αδιάφοροι αντίπαλοι πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον πρωταθλητή και δευτεραθλητή της κατηγορίας που δίκαια ανέβηκαν στην Β’ Εθνική, αλλά όπως σε κάθε παιχνίδι θα διεκδικήσουμε τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ηλιούπολη: Τέλος ο Μάνος (pic)

Δεν συνεχίζει ο Μάνος στον πάγκο της Ηλιούπολης Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ηλιούπο…