Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Μας αξίζει που βρισκόμαστε στο Final Four”

“Μας αξίζει που βρισκόμαστε στο Final Four”

giorgos printezis opadoi

giorgos printezis-opadoi

Ο Ολυμπιακός πέρασε δίκαια στο Final Four, όπως τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο υπαρχηγός των “ερυθρόλευκων”, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Αναντολού Εφές, ευχήθηκε οι “ερυθρόλευκοι” να σηκώσουν την κούπα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Μας αξίζει που βρισκόμαστε στο Final Four. Είχαμε διάρκεια, σοβαρότητα και διαχειριστήκαμε δύσκολες καταστάσεις. Στα πλέι οφ ήταν πέντε παιχνίδι παικτών, προπονητών και προσωπικοτήτων. Όλη η σεζόν παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Ήταν μεγάλο κατόρθωμα ότι τερματίσαμε τρίτοι, αλλά μετά κοιτάζεις τον επόμενο στόχο. Πέρσι δεν ήμασταν στα πλέι οφ κι αυτό μας είχε πληγώσει αρκετά. Το επίπεδο της κούρασης είναι τεράστιο, αυτή τη στιγμή. Εμείς πρέπει να πάμε με καθαρό μυαλό, με λιγότερο άγχος και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό”, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ,

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:”Το ότι γίνεται το Final Four στην Κωνσταντινούπολη, μας ξυπνά όμορφες αναμνήσεις, αλλά αυτά είναι περισσότερο για τους φιλάθλους και τους δημοσιογράφους. Εμείς πάμε εκεί για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και μακάρι να σηκώσουμε την κούπα. Η ομάδα είναι ομάδα. Όλοι παίζουν το ρόλο τους σε αυτή την ομάδα και αυτό είναι που μας οδηγεί. Είμαστε έμπειρη ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…