Κεντρική NBA ΛεΜπρόν: “Μπορούμε και καλύτερα!”
NBA

ΛεΜπρόν: “Μπορούμε και καλύτερα!”

lebron 2

lebron 2

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει βαλθεί να τρελάνει την μπασκετική οικουμένη με τις καταπληκτικές επιδόσεις του και με τον καταπληκτικό τρόπο που καθοδηγεί τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στη “Γη της Επαγγελίας”. Οι εν ενεργεία πρωταθλητές σκόρπισαν τον πανικό στο χθεσινό παιχνίδι εναντίον των Μπόστον Σέλτικς, “σπάζοντας” δεκάδες ρεκόρ και ταπεινώνοντας τους ιστορικούς “κέλτες”. Παρ’όλα αυτά, ο “βασιλιάς” θεωρεί ότι η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να φθάσει σε ακόμη καλύτερα επίπεδα απόδοσης!

//platform.twitter.com/widgets.js

“Μπορούμε να φθάσουμε σε υψηλότερο επίπεδο. Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι“, ήταν τα λεγόμενα του κορυφαίου παίκτη στον πλανήτη, αμέσως μετά το τέλος της μοναδικής “παράστασης” της ομάδας του. Μάλιστα, ο Τζέιμς μίλησε και για το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στους 3 φιναλίστ για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου, τονίζοντας ότι οι πάντες γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει.

“Αυτά είναι για εσάς. Δεν με αφορούν εμένα“, σχολίασε ο ηγέτης των Καβς, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: “Η μόνη μου δουλειά είναι να είμαι MVP για την ομάδα μου και να βάζω τους συμπαίκτες μου σε θέση να είναι επιτυχημένοι και να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα. Εγώ προσωπικά ξέρω τι μπορώ να κάνω και ολόκληρο το NBA το γνωρίζει”. Μάλιστα, απόρησε με το γεγονός ότι τερμάτισε 4ος στην εν λόγω λίστα αναφέροντας: “Τέταρτος; Έχω καιρό να βγω τέταρτος!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Κράτησαν το πλεονέκτημα έδρας οι Τίμπεργουλβς

Carrier – high του Μακντάνιελς στη νίκη των Τίμπεργουλβς Πολλοί θα περίμεναν οι Τίμπ…