Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κουνάει… μαντήλι!

Κουνάει… μαντήλι!

singlenton

singlenton

Σε ρυθμούς τελικών κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να προετοιμάζεται για παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, που θα κρίνουν τον πρωταθλητή Ελλάδας για τη φετινή σεζόν.

Ανεξάρτητα από την έκβαση των τελικών, υπάρχουν ορισμένοι παίκτες του Παναθηναϊκού που δεν θα βρίσκονται στο “πράσινο” ρόστερ τη νέα αγωνιστική περίοδο και -παρότι όλα μπορεί να ανατραπούν- αυτό το γνωρίζουν οι παροικούντες.

Ένας απ’ αυτούς φαίνεται ότι είναι ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος ήταν εκ των τεσσάρων παικτών που επέστρεψαν με αεροπλάνο από την Πόλη, μετά το τρίτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ με τη Φενέρμπαχτσε, αγνοώντας την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει η ομάδα με το πούλμαν στην Αθήνα.

Ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού” έχει καταστήσει σαφές σε ουκ ολίγες τοποθετήσεις του ότι πρόθεση του ήταν να “τελειώσει” τους αντάρτες, οι οποίοι έμειναν στο ρόστερ, λόγω του κόσμου της ομάδας.

Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει διάθεση για επέκταση της συνεργασίας, με τον πολυτιμότερο παίκτη του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν να αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Στο συμβόλαιο του Κρις Σίνγκλετον, έτσι κι αλλιώς, υπάρχει NBA out και -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού- οι Πέλικανς είναι διατεθειμένοι να ανοίξουν μία θέση στο ρόστερ τους, για τον πολύπειρο παίκτη του Παναθηναϊκού.

Η προοπτική της επιστροφής στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, μόνο απαρατήρητη δεν περνά από τον Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος ετοιμάζεται να κουνήσει μαντήλι σε λίγες εβδομάδες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…