Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Κοσμά: “Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο…”

Κοσμά: “Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο…”

ethniki ginaikon propoponisi

ethniki ginaikon propoponisi

Η Εθνική Γυναικών συνεχίζει την προετοιμασία της στο κλειστό του Αγίου Θωμά και η Αφροδίτη Κοσμά μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ τόνισε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για τη συγκεκριμένη ομάδα, δίνοντας το… σύνθημα εν όψει του Ευρωμπάσκετ.

Όλα όσα είπε η Ελληνίδα αθλήτρια:
“Καταρχήν είμαστε χαρούμενες που έχει μαζευτεί η οικογένεια της εθνικής. Είναι η αγαπημένη μας ομάδα και κάποιες από εμάς έχουμε ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στη διοργάνωση. Δουλεύουμε στην άμυνα που είναι και το δυνατό μας σημείο και χτίζουμε και κάποια κομμάτια στην επίθεση. Υπάρχει βέβαια ακόμη δουλειά μπροστά μας. Έχουμε και κάποια φιλικά όπου θα βγουν τα πρώτα συμπεράσματα.

Για τον όμιλο που συμμετέχει η εθνική αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες: “Οι ομάδες είναι όλες καλές και σε όποιον όμιλο και να ήμασταν, θα είχαμε δυσκολίες. Έχουμε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν δύσκολες ομάδες και έχουμε φέρει εις πέρας την αποστολή μας. Η Γαλλία και η Σερβία ήταν το ζευγάρι του τελικού στο προηγούμενο ευρωπαϊκό, έχουμε δύσκολο έργο αναμφισβήτητα, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Στόχος μας είναι η τρίτη θέση του ομίλου και αντίπαλός μας γι’ αυτό θα είναι η Σλοβενία. Αυτό είναι το παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε και όπου θα μας εξασφαλίσει την 3η θέση για να περάσουμε στους χιαστί αγώνες”.

Τέλος, για το ότι τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο για την εθνική: “Ένα από τα γνωρίσματα της εθνικής είναι το πάθος. Δεν τα παρατάμε ποτέ και η ομάδα διαθέτει μεγάλη ψυχή. Αυτό θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στα γήπεδα της Τσεχίας. Είναι δύσκολο να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο γι’ αυτή την ομάδα. Είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Το εμείς είναι πάνω από το εγώ… Πρώτα απ’ όλα για μας είναι η εθνική ομάδα. Δείχνουμε πάθος καταθέτοντας κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας στο παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…