Κεντρική NBA “Και ποιος δεν θέλει τον Τόμας στην ομάδα του;”
NBA

“Και ποιος δεν θέλει τον Τόμας στην ομάδα του;”

isaiah thomas danny ainge

isaiah thomas danny ainge

Το μέλλον του Αϊζέια Τόμας στους Μπόστον Σέλτικς εξακολουθεί να φαντάζει αβέβαιο και ουδείς γνωρίζει αν οι ιθύνοντες της ομάδας είναι πρόθυμοι να του προσφέρουν το συμβόλαιο που αξίζει. Ο σούπερ-σταρ των “κελτών” έκανε φανταστική χρονιά, όντας ο 3ος σκόρερ του NBA (28.9 πόντοι ανά αγώνα) και οδηγώντας την ομάδα του στην 1η θέση της Ανατολής και στους Τελικούς της Περιφέρειας. Το τρέχον συμβόλαιό του λήγει του χρόνου και η Βοστόνη οφείλει να του προσφέρει 5ετές συμβόλαιο τουλάχιστον 180 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Usa Today, Σαμ Έιμικ προκειμένου να τον διατηρήσει στις τάξεις της. Οι Σέλτικς πρέπει να πάρουν δύσκολες αποφάσεις αλλά ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Ντάνι Έιτζ τόνισε ότι θα ήθελε να μείνει ο Τόμας στην ομάδα.

“Θα πρέπει να λάβουμε δύσκολες αποφάσεις κάποια στιγμή αλλά θέλουμε να κρατήσουμε τον Αϊζέια“, δήλωσε ο Έιτζ, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος σε οτιδήποτε αφορά τη στελέχωση του ρόστερ της ομάδας. Οι επιλογές του είναι δεκάδες, με τη Βοστόνη να έχει την ευελιξία να υπογράψει έναν ακόμη σταρ (Πολ Τζορτζ, Τζίμι Μπάτλερ, Γκόρντον Χέιγουορντ) ενώ έχει καπαρωμένο το νο.1 του φετινού Ντραφτ (Μαρκέλ Φουλτζ) αλλά και την επιλογή των Μπρούκλιν Νετς στο επόμενο Ντραφτ, η οποία θα είναι πολύ υψηλή! Ταυτόχρονα, όμως, τα συμβόλαια βασικών παικτών, όπως του Έιβερι Μπράντλεϊ και του Τζέι Κράουντερ λήγουν άμεσα και αναγκαστικά θα πρέπει να θυσιαστεί κάποιος, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα, ώστε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις όλων.

Ο Έιτζ παρουσιάστηκε αινιγματικός στις δηλώσεις του, δίχως να ανοίξει τα χαρτιά του αλλά φρόντισε να αποθεώσει το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας του, τον Τόμας: “Το μόνο που ξέρω είναι ότι είχε μια καταπληκτική χρονιά. Πείτε μου, ποιος δεν θα τον ήθελε στην ομάδα του; Πλάκα μου κάνετε;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…