Κεντρική Β' Εθνική “Κάποιοι παίζουν παιχνίδια με τα συμφέροντα και τον ιδρώτα μας”

“Κάποιοι παίζουν παιχνίδια με τα συμφέροντα και τον ιδρώτα μας”

ermis agias

Ο Ερμής Αγιάς ηττήθηκε εκτός έδρας από την Καρδίτσα με 8388, για την 27η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Β’ Εθνικής, με την ομάδα της Αγιάς να απαντάει στους Καρδιτσιώτες με νέα ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται σε μία υπόθεση των δύο ομάδων πριν από τέσσερα χρόνια, όταν η ομάδα του Κώστα Ρουμελιώτη βρέθηκε από την Α’ ΕΣΚΑΘ στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Σχετικά με την ανακοίνωση του ΑΣ Καρδίτσας αναφορικά στον αγώνα ΑΣΚΕρμής έχουμε να επισημάνουμε:

Ότι δεν έχουν σχολιάσει η διαμαρτυρηθεί για την διαιτησία δεν πάει να πει ότι αδικήθηκαν από αυτήν και δεν το έκαναν. Τι θέλουν να πουν; Να υπάρχει κατάφορη αδικία στους αγώνες και οι ομάδες να μην διαμαρτύρονται ποτέ; Αν αυτό νομίζουν σωστό τότε μάλλον δεν αδικήθηκαν καμία φορά.

Το ότι είναι μια οργανωμένη ομάδα που κάνει παρά πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια στο χώρο του μπάσκετ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν ποσό μάλλον από την ομάδα μας. Οφείλουμε να τους συγχαρούμε γι’ αυτό δημόσια.

Παράλληλα όμως δεν θα αφήσουμε κανέναν να αμφισβητήσει το ήθος και τις προθέσεις της ομάδας μας για την δημιουργία εντυπώσεων όπως αναφέρουν. Χάρη στο δικό μας ήθος η ομάδα της Καρδίτσας κέρδισε μια άνοδο από το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΘ στην Γ’ Εθνική κατηγορία πριν από τέσσερα χρόνια για να αναμόχλευσουμε λίγο την μνήμη κάποιων.

Τις επόμενες ώρες όπως είχαμε σκοπό να κάνουμε από χτες θα ανεβεί στην σελίδα μας το βίντεο ολοκλήρου του αγώνα καθώς και οι επίμαχες φάσεις των τελευταίων δυο λεπτών που έκριναν και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Κάποιοι παίζουν παιχνίδια με τα συμφέροντα της ομάδας μας όπως και με τον ιδρώτα των παικτών μας δεν θα περάσει. Αυτό που ζητάμε είναι ισονομία και να κερδίζει πάντα ο καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο. Οι κύριοι Δεσλής και Καλογερόπουλος είχαν αντίθετη γνώμη προχθες. Ελπιζουμε τα αρμόδια όργανα να επιληφθούν για την τιμωρία τους.

Το Δ.Σ του Ερμή Αγιάς.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Παναχαϊκή – Αχαγιά 82′ 73-79 (pic)

Ακόμα έναν φιλικό αγώνα έδωσαν οι ομάδες της Αχαγιάς και της Παναχαϊκής. Οι δύο ομάδες κον…