Κεντρική Γυναίκες “Είναι δεδομένο ότι θέλουμε την πρόκριση…”

“Είναι δεδομένο ότι θέλουμε την πρόκριση…”

Η Εθνική Γυναικών συνεχίζει την προετοιμασία της υπό τις οδηγίες του Κώστα Κεραμιδά και μετρώντας αντίστροφα για το Ευρωμπάσκετ 2017, με την Άννα Σπυριδοπούλου να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ πως “περνάμε πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο, η προετοιμασία μας είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο και στις προπονήσεις δίνουμε το 100% του εαυτού μας. Η ομάδα έχει καλό κλίμα και βγάζει ενέργεια.

Ο συνδυασμός των έμπειρων παικτριών με τις νέες που έχουν ενσωματωθεί πιστεύω ότι βοηθήσει ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο ευρωπαϊκό. Θα δώσουμε και κάποια φιλικά για να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε. Πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι δεδομένο ότι θέλουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση”.

Τέλος, για το τι χαρακτηρίζει την Εθνική αλλά και για τις πολλές απουσίες. “Η Εθνική διαθέτει ομαδικότητα, ψυχή, πάθος, η μία παίζει για την άλλη και δεν νομίζω να υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα στο μπάσκετ από αυτό. Έχουμε, βέβαια, μεγάλες απουσίες αυτή τη χρονιά και όποια παίκτρια έχει κληθεί στην εθνική θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Η μία θα παίξει για την άλλη και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά που υπάρχουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Οστικό οίδημα η Φλούκερ, φιλικό με Νίκη Λευκάδας την Κυριακή

Χωρίς την Σάνον Φλούκερ συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την νέα σεζόν, καθώς η Αμε…