Κεντρική Elite League “Είμαι πεπεισμένος ότι θα νικήσουμε”

“Είμαι πεπεισμένος ότι θα νικήσουμε”

viskadourakis

viskadourakis

Το “Ηράκλειο” δεν κατάφερε να κάνει το break επί του Αρκαδικού και πλέον βρίσκεται πίσω στη σειρά με 2-1. Οι κρητικοί καλούνται να υπερασπιστούν τα “Δύο Αοράκια” στο επόμενο παιχνίδι, με τον προπονητή τους, Γιάννη Βισκαδουράκη να στέκεται στο ότι είναι πεπεισμένος πως η ομάδα του θα πάρει τη νίκη και θα επιστρέψει για το τελευταίο ματς στην Τρίπολη.

Αναλυτικά όσα είπε:
“Το πρώτο παιχνίδι ήταν κρίσιμο αλλά το χάσαμε. θεωρώ πως αν καταβάλουμε την ίδια προσπάθεια παρά το προβλήματα που είχαμε και παραταχθήκαμε στην ουσία με 7 παίκτες τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια γι’ αυτό. Συνεχίζουμε. Έχουμε ακόμα μπροστά μας δύο παιχνίδια και δεν νομίζω πως δεν μπορούμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ. Είμαστε σε πιο δύσκολη θέση σίγουρα αλλά πιστεύω πως θα φέρουμε ξανά την σειρά εδώ και εκεί οι πιθανότητες θα είναι 50-50.

Ρισκάραμε πράγματα. Σε άλλε φάσεις μας βγήκαν και σε άλλες όχι και οι παίχτες μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Είμαι πεπεισμένος ότι στο γήπεδό μας στο επόμενο παιχνίδι θα κερδίσουμε και θα φέρουμε ξανά την σειρά στην Τρίπολη. Από κει και πέρα αν γίνει αυτό είναι ένα ματς και το άγχος και λόγω έδρας μεταφέρεται και πάλι στον Αρκαδικό. Εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Αυτό πρέπει να κάνουμε και αυτό θα κάνουμε. Σίγουρα η θέση μας είναι δύσκολη και παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο αλλά αν συνεχίσουμε με αυτόν τον ζήλο μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Δυστυχώς, σε ένα μικρό ρόστερ, όπως διαθέτουμε εμείς, κάθε απουσία είναι σημαντική, πόσο παραπάνω του Μύρωνα (Παπαδάκη) ή του Παντελή (Μαραγκάκη). Είναι πολύ δύσκολο να προλάβουν να αγωνιστούν το Σάββατο και ελπίζω τα υπόλοιπα παιδιά να τους καλύψουν επάξια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…