Κεντρική A2 “Η υπομονή μας εξαντλήθηκε”
A2

“Η υπομονή μας εξαντλήθηκε”

Το Ψυχικό συνεχίζει να έχει οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι στους Φίλιππο Μοσχοβίτη, Βασίλη Αγγελακόπουλο, Πέτρο Μελισσαράτο και Σπύρο Πάνου, με τους τέσσερις πρώην παίκτες της ομάδας των βορείων προαστίων να ενημερώνουν πως θα προσφύγουν στις δικαστικές αίθουσες, προκειμένου να λυθεί οριστικά το ζήτημα.

Αναλυτικά:
“Αγαπητοί συνάδελφοι κάνοντας αρκετή υπομονή περιμένοντας να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας της Α.Ε.Ψυχικού, σεβόμενοι την ομάδα και την προσπάθεια των πρώην συμπαικτών μας οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν απέναντι μας.

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς παρουσιάστηκαν δυσκολίες στις καταβολές των μισθών μας όμως όλοι μαζί αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια ώστε η ομάδα να μη σταματήσει να λειτουργεί και να γλιτώσει τα χειρότερα,υποβιβασμός,κάτι το οποίο έστω και δύσκολα καταφέραμε. Ως εγγύηση των χρημάτων μας,μοιράστηκαν επιταγές οι οποίες δυστυχώς ήταν χωρίς αντίκρισμα. Ταυτόχρονα οι άνθρωποι της διοίκησης μας διαβεβαίωσαν ότι οι οφειλές θα τακτοποιηθούν στο ακέραιο και μας ζήτησαν πίστωση χρόνου. Όπως χαρακτηριστικά μας είπαν “μπορεί ομάδα να μην υπάρξει του χρόνου εσείς όμως θα εξοφληθείτε στο ακέραιο καθώς κανείς δεν έχει χάσει χρήματα από την ομάδα”.

Πράγματι μέσα στο καλοκαίρι καταβλήθηκε ένα ποσό από τα οφειλόμενα και όλοι περιμέναμε μέσα στην επόμενη χρονιά να εξοφληθούμε. Αντί αυτού και παρόλο τις συνεχείς υποσχέσεις για καταβολές χρημάτων το μοναδικό που προτάθηκε σε κάποιους από εμάς ήταν μείωση του υπολοίπου κατά 60%-70% κάτι το οποίο εύλογα δε δεχτήκαμε.

Αρνητική εντύπωση μας έκανε το γεγονός ότι η ομάδα προχώρησε το καλοκαίρι σε απόκτηση κοινοτικού παίκτη τον οποίο και αντικατέστησε με άλλον μέσα στη χρονιά τη στιγμή που κάποια από αυτά τα χρήματα,τα οποία όπως μας είπαν τα κάλυπτε χορηγός της ομάδας,θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να καλυφθεί μέρος των υποχρεώσεων προς τα πρόσωπα μας. Είναι πραγματικά κρίμα να πρέπει να προσφύγουμε στις δικαστικές αίθουσες προκειμένου να λυθεί το ζήτημα όμως δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να κινηθούμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Συγγνώμη αν σας κουράσαμε με τη μακροσκελή ανακοίνωση αλλά η υπομονή μας εξαντλήθηκε.

Οι παίχτες της Α.Ε.Ψ. Αγγελακόπουλος Βασίλης, Μοσχοβίτης Φίλιππος, Μελισσαράτος Πέτρος, Πάνου Σπύρος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Τα highlights του Καρδίτσα – Πανερυθραϊκός (vid)

Ο Πανερυθραϊκός νίκησε εκτός έδρας και την Καρδίτσα και προκρίθηκε στην τρίτη αγωνιστική τ…