Κεντρική Β' Εθνική “Η προσπάθεια συνεχίζεται, δεν είναι ακόμα ώρα απολογισμού”

“Η προσπάθεια συνεχίζεται, δεν είναι ακόμα ώρα απολογισμού”

sorotos panionios

sorotos panionios

Ο Παπάγου “σφράγισε” την τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα παίρνοντας τη νίκη στο σημερινό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο προπονητής των “μπλε”, Κώστας Σορώτος τόνισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού πως “σήμερα στο τελευταίο μας παιχνίδι μέσα στο Σαλούν κερδίσαμε τον Απόλλωνα, που παρόλο ήταν μια ομάδα που έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό έκανε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και αυτό δείχνει τη ποιότητα της δουλειάς του προπονητή τους, του φίλου αλλά και εξαιρετικού συναδέλφου, του Χρήστου Ασημακόπουλου, ενός σεμνού εργάτη από αυτούς που έχει ανάγκη το μπάσκετ αλλά και τη προσπάθεια των παιδιών του Απόλλωνα που παλεύουν μέχρι το τέλος για το καλύτερο.

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα όλα κρίθηκαν στην κατηγορία μας και θα πρέπει να συγχαρούμε δυο ιστορικές ομάδες όπως είναι το Περιστέρι και το Μαρούσι για την ανοδό τους.

Εμείς κατακτήσαμε την τρίτη θέση που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ που μπορεί να δώσει κάποιο εισιτήριο για την Α2. Δεν είναι ακόμα ώρα απολογισμού για εμάς. Είναι ακόμα ώρα μάχης γιατί όπως έχω πει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό εμείς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του τελευταίου αγώνα θα παλέψουμε για ότι καλύτερο. Η προσπάθεια συνεχίζεται και ας ελπίσουμε ο αγώνας αυτών των παιδιών να δικαιωθεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …