Κεντρική Basket League “Οι περσινοί τελικοί ήταν εξαιρετικοί, να διαφυλάξουμε την παρακαταθήκη”

“Οι περσινοί τελικοί ήταν εξαιρετικοί, να διαφυλάξουμε την παρακαταθήκη”

galatsopoulos

galatsopoulos

Οι ημιτελικοί της Basket League βρίσκονται στην αφετηρία και με αφορμή την συνέντευξη τύπου που παραχωρούν οι 4 φιναλίστ, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε για τους περσινούς εξαιρετικούς τελικούς, ενώ σχολίασε και πως η Ελλάδα αγαπάει το μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του ΕΣΑΚΕ:

“Πιστεύω πως και στη συνέχεια των πλέι οφ θα έχουμε όμορφες στιγμές. Καλωσορίζω τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, των χορηγών και των ομάδων. Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται πριν από την έναρξη της σειράς των ημιτελικών σε έναν όμορφο χώρο. Προσπαθούμε να δώσουμε αίγλη στον χώρο του μπάσκετ. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου παρουσιάζουμε τους χορηγούς του ΕΣΑΚΕ και της Stoiximan.gr Basket League. Οι σειρές των πρώτων δύο φάσεων των πλέι οφ πρόσφεραν θέαμα. Φτάνουμε στην πιο συναρπαστική φάση. Οι περσινοί τελικοί άφησαν παρακαταθήκη. Ήταν οι πιο συναρπαστικοί. Το πιο σημαντικό είναι πως παρά πως έγιναν τρεις εκτός έδρας νίκες δεν συνέβη το παραμικρό και οι ηττημένοι έδωσαν συγχαρητήρια. Θέλουμε να διαφυλάξουμε την παρακαταθήκη.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους φιλάθλους, στους προέδρους, στους προπονητές και στους αθλητές που δίνουν το σωστό παράδειγμα. Ήμασταν οι πρώτοι που καθιερώσαμε τους τακτικούς δικαστές. Στον ΕΣΑΚΕ διαρκώς αναζητούμε και θέλουμε το καλύτερο. Θέλουμε να υπάρχει μία ωραία ατμόσφαιρα και να γεμίσουν τα γήπεδα με νέα παιδιά, γιατί το μπάσκετ το αγαπάει όλη η Ελλάδα. Πολλοί λένε ότι το πρωτάθλημα δεν είναι ανταγωνιστικό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο πρωτάθλημα μας αγωνίζονται δύο ομάδες που έχουν κατακτήσει 9 Ευρωλίγκες. Ευχόμαστε να γίνουν 10 στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Όλοι προσπαθούμε για να κάνουμε το μπάσκετ και το πρωτάθλημα καλύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…