Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Οι κανονισμοί μεταγραφών της ΕΣΚΑ

Οι κανονισμοί μεταγραφών της ΕΣΚΑ

Η ΕΣΚΑ με ανακοίνωση της έκανε γνωστούς τους κανονισμούς των μεταγραφών της κατηγορίας, αλλά και το χρονικό διάστημα στο οποίο πρέπει να κατατεθούν οι αιτήσεις των μεταγραφών.

Η ανακοίνωση:

  1. Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο επιτρέπεται η κατάθεση αιτήσεων ελευθέρων μεταγραφών, μεταγραφών προσωρινής διάρκειας ή μεταγραφών χωρίς τη συγκατάθεση του σωματείου των ειδικών περιπτώσεων (τριετίες,φοιτητές,μετοικήσεις) ορίζεται το χρονικό διάστημα από 15-25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017.
  2. Ειδικά για τις περιπτώσεις μετεγγραφών αποδεσμευθέντων αθλητών,ορίζεται το χρονικό διάστημα 1-10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017. Στο χρονικό διάστημα 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλλουν τους πίνακες αθλουμένων μελών της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. με συστημένη επιστολή.
  3. Σε κάθε περίπτωση που ο αθλητής μετεγγράφεται και δεν έχει τελειώσει η αγωνιστική περίοδο (π.χ. Διεξαγωγή Πανελληνίων Πρωταθλημάτων), αυτό παραμένει και αγωνίζεται με το αρχικό σωματείο του, μέχρι πέρατος των υποχρεώσεων του.
  4. Κατά πάσα περίπτωση η Ομοσπονδία με απόφαση του Δ.Σ. αυτής, έχει τη δυνατότητα να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες, εφόσον τούτο υπαγορεύεται από σοβαρούς τεχνικούς λόγους, με την κατ΄έτος εκδιδόμενη από την Ομοσπονδία σχετική εγκύκλιό της.
  5. Η προθεσμία μεταγραφών – εγγραφών αλλοδαπών αθλητριών, προκειμένου για ομάδες Α1 Εθνικής Κατηγορίας, λήγει 48 ώρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Η Ε.Σ.Κ.Α. ενημερώνει τα σωματεία της ότι μπορούν να προμηθευτούν από Δευτέρα 22 Μαΐου 2017, τις καταστάσεις αθλουμένων μελών και τα σχετικά έντυπα μεταγραφών από τα γραφεία της (Ύδρας 4-Γαλάτσι, τηλέφωνα: 2102922318 &  2102131151 καθημερινά από τις 8.30 έως  15.30“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Κρούσμα κορονοϊού στην ΕΣΚΑ!

Ο κορονοϊός εμφανίστηκε και σε ομάδα της ΕΣΚΑ. Συγκεκριμένα, ο ιός “χτύπησε” κ…