Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Η γιορτή του Ρεθύμνου (pics)

Η γιορτή του Ρεθύμνου (pics)

rethimno

rethimno

To Ρέθυμνο ηττήθηκε στο “Μελίνα Μερκούρη” από την ΑΕΚ με 7081, για τον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League, με την διοίκηση της ομάδας να πραγματοποιεί μία εκδήλωση, ύστερα από τον αγώνα με την Ένωση, ενώ το βράδυ παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση δείπνησαν όλοι μαζί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Το Ρέθυμνο Cretan Kings αποχαιρέτησε χθες την αγωνιστική σεζόν 2016/17, η οποία κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, αφού πέτυχε όλους τους στόχους του. Τερμάτισε και μετά το πέρας των πλέι οφ στην 6η θέση της Stoiximan.gr Basket League και αναδείχθηκε για ακόμη μία χρονιά η καλύτερη επαρχιακή ομάδα της Ελλάδας.

Με αφορμή, λοιπόν, τη φετινή της επιτυχημένη πορεία η Ρέθυμνο ΚΑΕ οργάνωσε αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την ΑΕΚ μία γιορτή στον προαύλιο χώρο του “Μελίνα Μερκούρη“. Η Διοίκηση, οι προπονητές, οι παίκτες, οι Dolphin Breaths, ο Κερατούκλης, το προσωπικό και οι φίλαθλοι μας έγιναν μία μεγάλη παρέα, γιορτάζοντας την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Όλοι μαζί διασκέδασαν υπό τη μουσική της εταιρείας “Entasis”, ενώ δεν έλειψαν και οι μεζέδες… της ώρας.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Στέλιος Σαμψων που είναι όλα αυτά τα χρόνια η φωνή των φιλάθλων στο “Μελίνα Μερκούρη“, με τον Δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργη Μαρινάκη να του παραδίδει μία τιμητική πλακέτα.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση και το προσωπικό της εταιρείας Γευσήνους, την Κρεαταγορά Χάσικος, την Υπεραγορά Κρεάτων, BCS, Αντωνάκης, το κρεοπωλείο Μαρκουλάκης, τη Μανουκαράκης ΑΕ, το αρτοποιείο Νύκταρης, την εταιρεία Entasis, την εταιρεία BCS, την CAPTAL Security, το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου και την εθελοντική ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.

Με θέα το Κρητικό πέλαγος και το φρούριο της Φορτέτζας γιόρτασε σύσσωμη χθες το βράδυ η οικογένεια της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings την επίτευξη των στόχων της.
Η ομάδα μας έτυχε άψογης φιλοξενίας στο CAVO Bar – Restaurant σε έναν εξαιρετικό χώρο, δοκιμάζοντας τις γευστικές δημιουργίες του εστιατορίου. Το “παρών” έδωσαν ο μεγαλομέτοχος Κωστής Ζομπανάκης, ο Πρόεδρος Ηρακλής Μανουκαράκης, ο A’ Αντιπρόεδρος Μανόλης Γιαννούλης, o Β’ Αντιπρόεδρος Τάσος Τριαντάφυλλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος Μανόλης Κεφαλογιάννης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Καλαϊτζάκης, το μέλος του Δ.Σ. Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, ο τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, το προπονητικό επιτελείο, οι παίκτες, το προσωπικό, οι Dolphin Breaths, ο Κερατούκλης, φίλοι και δημοσιογράφοι και η εθελοντική ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings. Μάλιστα, δεν έλειψαν τα πειράγματα της μασκότ της ομάδας μας, με τον Κερατούκλη να αναλαμβάνει χρέη σερβιτόρου.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τους φίλους και υποστηρικτές Νίκο Κεχαγιά και Μιχάλη Σαμψών για το δείπνο που παρέθεσαν στην ομάδα μας και την άψογη φιλοξενία.”

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες:

rethymno cretan kings giorti filathlou 3

rethymno cretan kings giorti filathlou 10

rethymno cretan kings cavo 11

rethymno cretan kings cavo 13

rethymno cretan kings cavo 15

 

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…