Κεντρική Διεθνή Η εξομολόγηση του Ούντο

Η εξομολόγηση του Ούντο

ekpe udoh fenerbahce istanbul final four istanbul 2017 eb16

ekpe udoh fenerbahce istanbul final four istanbul 2017 eb16

Ο Έκπε Ούντο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Φενέρμαπχτσε, βοηθώντας την να φτάσει στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Ο σέντερ της τουρκικής ομάδας έγραψε στο blog του στο euroangle.com, πως μετά το τέλος του Final Four, ξέσπασε σε κλάματα.

Ο MVP της Κωνσταντινούπολης, τόνισε πως όλες οι θυσίες μέσα στη χρονιά άξιζαν τον κόπο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
Ο πόνος, το αίμα, τα δάκρυα. Τα πρωινά ξυπνήματα, τα ταξίδια από πόλη σε πόλη… Άξιζαν; Να αφήνεις την οικογένειά σου για 10 μήνες κάθε φορά για να ζήσεις… Τα αναρίθμητα σπριντ και οι γυρισμένοι αστράγαλοι… Οι σπασμοί στη μέση, οι αγκωνιές, οι γονατιές… Άξιζαν; Οι νίκες και πιο πολύ οι ήττες μέσα στη χρονιά. Η εσωτερική πάλη, οι διαφωνίες, η σιωπή. Δεν υπάρχει κοινωνική ζωή, δεν υπάρχουν σχέσεις, δεν υπάρχει ιδιωτικότητα… Το να μου λείπουν οι κοντινοί μου φίλοι, οι συγγενείς μου. Η πίστη δοκιμάστηκε.

Μετά τον τελικό, τους πανηγυρισμούς και τις δηλώσεις στα media, μπήκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείο και ηρέμησα. Έπιασα ένα μπουκάλι νερό, κάθισα στο κρεβάτι και άρχισα να κλαίω γατί ΑΞΙΖΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

 Ακόμη ακούω τα συνθήματα από το Σαββατοκύριακο. Δεν έχω ξαναβιώσει ποτέ τέτοιο επίπεδο έντασης. Η αγάπη που έχω για όλους σας δεν μετριέται”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…