Κεντρική Β' Εθνική Οι δηλώσεις Δημητριάδη – Γκίμα που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων (vid)

Οι δηλώσεις Δημητριάδη – Γκίμα που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων (vid)

Gkimas Filippos Veroias

Gkimas Filippos Veroias

“Φωτιά” άναψαν οι δηλώσεις που έκαναν οι Γιάννης Δημητριάδης και Δημήτρης Γκίμας, ύστερα από την αναμέτρηση των ομάδων τους. Οι δύο προπονητές σχολίασαν αρνητικά την ομάδα του Αγρινίου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, ο Δημητριάδης ανέφερε: “Το Αγρίνιο δεν μου άρεσε καθόλου. Απορώ πως είναι τέταρτο”, ενώ ο Γκίμας σημείωσε: “Ούτε εμένα το Αγρίνιο δεν μου άρεσε”.

Η τοποθέτηση των δύο ανδρών δεν άρεσε στον πρόεδρο του Αγρινίου, Περικλή Γερμανό, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του μέσω των socia media. “Στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα οι προπονητές 2 αντιπάλων συλλόγων απορούν πως το Αγρίνιο βρίσκεται στην 4η θέση. Πέρα από ατυχές δηλώσεις δείχνουν και μία εμπάθεια στην προσπάθεια που καταβάλαμε για να πετύχουμε αυτό το στόχο. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι μειώνουν πιο πολύ το έργο των παιχτών μας και του προπονητή μας”.

Θέση πήρε και ο Πρόεδρος του “Χαρίλαου Τρικούπη”Δημήτρης Ρεπάσος, ο οποίος ανέφερε ότι δεν εκφράζουν τον σύλλογο τα λεγόμενα του προπονητή τους. Χαρακτηριστικά έγραψε: “Τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του συλλόγου θα ήθελα να συγχαρώ την διοίκηση, τον προπονητή και τους παίχτες του Α.Ο Αγρινίου για την μεγαλύτερη επιτυχία του Αιτωλοακαρνανικου μπάσκετ ( σε σχέση και με το μπατζετ ). Όσον αφορά τις δηλώσεις του κ. Δημητριάδη σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τον σύλλογο μας όσο και εμένα προσωπικά”.

Το δικό του σχόλιο έκανε και ο προπονητής του Αγρινίου, Χρήστος Μυριούνης, ο οποίος ανέφερε: “Ευχαριστώ τους «συνάδελφους» για τα καλά τους λόγια στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα της συνέντευξης τύπου τους!!!”.

anartisi xristou myriouni

Δείτε τις επίμαχες δηλώσεις:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…