Κεντρική Elite League Οι δίδυμοι… πύργοι του Φάρου!

Οι δίδυμοι… πύργοι του Φάρου!

faros keratsiniou iraklis skordilis

faros keratsiniou iraklis skordilis

Ο Φάρος Κερατσινίου έκανε το αποφασιστικότερο βήμα ανόδου στη Basket League. Η ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη άλωσε το Ιβανώφειο, επικρατώντας του Ηρακλή με 79-70 και χρειάζεται πλέον μία νίκη για να βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια, την οποία μπορεί να πανηγυρίσει την Τετάρτη στο Κερατσίνι.

Οι Κερατσινιώτες ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κι έφτασαν απόλυτα δίκαια στην τελική επικράτηση, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους δύο βασικούς ψηλούς της. Ο λόγος για τον Κώστα Κακαρούδη και τον Γάιο Σκορδίλη.

Ο πρώτος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του αγώνα, σημειώνοντας 19 πόντους (1/1 βολή, 6/8 δίποντα, 2/4 τρίποντα), ενώ είχε ακόμα 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Ο δεύτερος κυριάρχησε σ’ ακόμα ένα παιχνίδι κάτω από τα καλάθια, μετρώντας 12 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα.

Παρέα με τον Λιακόπουλο (15π.), οι ψηλοί του Φάρου οδήγησαν τους Κερατσινιώτες στο “break” και πλέον καλούνται να επαναλάβουν παρόμοια εμφάνιση με τη χθεσινή (20/5) στο παιχνίδι της Τετάρτης, προκειμένου ο Φάρος να παραμείνει αήττητος στα πλέι οφ και να ολοκληρώσει μία επική ανατροπή, πανηγυρίζοντας την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πετρούσεφ: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Στους προσωπικούς του στόχους αναφέρθηκε ο Φίλιπ  Πετρούσεφ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε …