Κεντρική Γυναίκες H νέα ομάδα του Δικαιουλάκου!

H νέα ομάδα του Δικαιουλάκου!

Δικαιουλάκος

george dikaioulakos 1 1

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος δεν άργησε, όπως ήταν φυσικό, να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Φενέρμπαχτσε, λίγο πριν το Final 4 της Ευρωλίγκας.

Ο Έλληνας τεχνικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία και συγκεκριμένα στη CCC Πολκοβίτσε. Πρόκειται για μία ομάδα, η οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση του πολωνικού πρωταθλήματος κι έχει μεγάλα σχέδια για τη νέα σεζόν, μιας κι επιθυμεί να χτίσει ένα πολύ ισχυρό ρόστερ, το οποίο θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, όπως είχε κάνει και πριν τέσσερα χρόνια, όταν κι είχε κατακτήσει το τρόπαιο κι είχε φτάσει μέχρι τους “8” της Ευρωλίγκας.

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος, το όνομα του οποίου είναι συνώνυμο των επιτυχιών στο γυναικείο μπάσκετ, αποτελεί ιδανική επιλογή για την Πολκοβίτσε, η οποία στοχεύει να πρωταγωνιστήσει σε Πολωνία κι Ευρώπη.

Να σημειωθεί πως η Πολκοβίτσε έχει πανίσχυρο συμπαίκτη την CCC, διάσημη εταιρεία παπουτσιών, η οποία δεν έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Οι Πολωνοί διαθέτουν και ποδηλατική ομάδα με μπάτζετ 4 εκατομμύρια ευρώ. Όπως γίνεται αντιληπτό, η Πολκοβίτσε δεν είναι ένας τυχαίος σύλλογος.

Δείτε το ποστ του Τζώρτζη Δικαιουλάκου για τη συμφωνία με την πολωνική ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …