Κεντρική Elite League H “καυτή” τριάδα της Καβάλας

H “καυτή” τριάδα της Καβάλας

kavala

kavala

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η σειρά των Μαχητών με την Καβάλα, μιας και οι “Αργοναύτες” νίκησαν εντός έδρας τους Θεσσαλονικείς στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση, κάνοντας το 2-2. Οι δύο ομάδες μοιάζουν να είναι ισοδύναμες, με την παραμονή στην Α2 να κρίνεται στα Πεύκα την Τετάρτη (17/5), όπου αναμένεται να πέσουν… κορμιά.

Στη χθεσινή (13/5) αναμέτρηση στο κλειστό της Καλαμίτσας, η ομάδα του Νίκου Πενταζίδη ευτύχησε να έχει σε εξαιρετική μέρα τρεις παίκτες, οι οποίοι τράβηξαν το κουπί στην επίθεση. Ο λόγος για τον Ετινόσα Ερεβμπενάζιε, τον Αντώνη Σκλήβα και τον Σωκράτη Γκέλιο. Η “καυτή” τριάδα των “Αργοναυτών” έβαλε δύσκολα στην άμυνα των Μαχητών, χαρίζοντας τη νίκη στην Καβάλα, μιας και πέτυχαν τους 47 από τους 72 πόντους της ομάδας.

Ο “Έτι” σημείωσε 16 πόντους, ο Γκέλιος πρόσθεσε άλλους 16 από την περιφέρεια, ενώ ο Σκλήβας πέτυχε 15 πόντους, χτυπώντας στο ζωγραφιστό. Ιδιαίτερη μνεία, βέβαια, πρέπει να γίνει και στον Άντι Μάζουρτσακ, ο οποίος μπορεί να μην σκόραρε πολλούς πόντους (6), ωστόσο βοήθησε σ’ όλους τους υπόλοιπους τομείς, αποτελώντας το… κομπιουτεράκι της Καβάλας. Ο Πολωνός γκαρντ μέτρησε 10 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 5 κλεψίματα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…