Κεντρική NBA Γουολ: “Δεν πάμε πουθενά!” (vid)
NBA

Γουολ: “Δεν πάμε πουθενά!” (vid)

john wall washington

john wall washington

Ο Τζον Γουολ είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της σημερινής ημέρας, καθώς, χάρη σε δικό του τρίποντο, 3.5” πριν από το τέλος, οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς πήραν τη νίκη και ισοφάρισαν σε 3-3 τη σειρά εναντίον των Μπόστον Σέλτικς! Ο σούπερ-σταρ των “μάγων” μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα για την περιβόητη τελευταία φάση, έδωσε τα εύσημα στην ομάδα και τον κόσμο ενώ αναφέρθηκε και στο περίφημο γεγονός με τη μαύρη ένδυση των παικτών της Βοστόνης κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

//platform.twitter.com/widgets.js

Συγκεκριμένα, ο Γουολ έδωσε μια ηχηρή απάντηση στους αντιπάλους του, με αφορμή την κίνηση που επέλεξαν να κάνουν: “Δεν πάμε πουθενά. Δεν θα έρχεστε στην πόλη μου, φορώντας μαύρα και υπονοώντας ότι πρόκειται για κηδεία. Ήμασταν πολύ σκληροί. Το 7ο παιχνίδι θα είναι 50-50. Δίχως τους απίθανος φιλάθλους μας δεν θα τα είχαμε καταφέρει σήμερα”.

Όσον αφορά το τελευταίο σουτ, ο πλέι-μέικερ των νικητών δήλωσε ότι η φάση στήθηκε, ώστε να πάρει την μπάλα ο εκτελεστής της ομάδας, Μπράντλεϊ Μπιλ: “Η φάση ήταν για τον Μπράντλεϊ (Μπιλ), προκειμένου να ελευθερωθεί. Εγώ έκανα μια κίνηση “δισταγμού” (hesitation), πήρα ένα σουτ, πάνω στο οποίο δουλεύω κάθε μέρα και μπήκε”.

//platform.twitter.com/widgets.js

Τέλος, ο Γουολ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ανέκαμψε εντυπωσιακά εντός του παιχνιδιού, καθώς ξεκίνησε με 1/12 σουτ: “Δεν με νοιάζει. Δεν πρόκειται να τα παρατήσω δίχως να το παλέψω. Έχω μεγάλη καρδιά και δουλεύω πάρα πολύ”.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…