Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός

rivers singlenton

rivers singlenton

Οι “πράσινοι” τελείωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του Game 2 των τελικών της Basket League, απέναντι στον Ολυμπιακό (1/6, 21:00) και πλέον βάζουν πλώρη για τη νίκη και την ισοφάριση της σειράς, που θα τους δώσει και πάλι ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ προπονήθηκαν για τελευταία φορά την Τετάρτη (31/5), πριν το δεύτερο παιχνίδι απέναντι στους Πειραιώτες. Ο Καταλανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και έχει όλα τα “όπλα” στην φαρέτρα του διαθέσιμα.

Ακόμη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: “Η διάθεση των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς. Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να αποκτήσουν τα εισιτήριά τους από τα κάτωθι σημεία:

Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 την Πέμπτη 10.00-18.00.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)
Την Πέμπτη (1/6), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν  3 ώρες πριν την έναρξη και  μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ “Ειρήνη” και στο Parking 5.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους  από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό)

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…